Forumet - Ögon laserkirurgi

Ögon laserkirurgi

212 0 7
Tjoho... de är något jag bar poff kom att tänka på nu... tänkte på de redan när jag var jätte liten eller inte jätte men aa 14 kanske..... då var man iaf för ung för de så tanken säpptes rejält..... Nu funderar jag igen här de kostar ju ca 15000 (ca!!!!!) undrar lite om nån gjort de? eller nån vet hur stor risken e för typ blindhet och liknande, allt de farliga?
Gissa inte bara nu -.-
Enligt nån artikel jag såg är det någon promille som det är skadligt för... om ens det... däremot hjälper det inte alla fullt ut så de kan krävas en operation till och även då kan de ändå bli fel igen beroende på om man har en sjukdom, ålderssyn osv. Men som jag förstår det kan man kalla det rätt ofarligt... I hope för jag tänkte göra de om något år tror ja.
Issen:

däremot hjälper det inte alla fullt ut så de kan krävas en operation till och även då kan de ändå bli fel igen beroende på om man har en sjukdom, ålderssyn osv.


okej på så vis, men jag har inte så farligt syn nu jag överlever utan glasögon, ser dåligt på långt håll bara men jag står ut... kan de bli sämre tro?jaag_91_:

you gonna dö


bugger

Spana också in:

loita:

okej på så vis, men jag har inte så farligt syn nu jag överlever utan glasögon, ser dåligt på långt håll bara men jag står ut... kan de bli sämre tro?


jag ser dåligt på långt hål... eh ja det kan bli sämre men då får du heller inte operera... eller snarare dom kommer säga att du inte bör.

Synfelet ska vara stabilt när man opererar.