Forumet - Ögonbindel typ?

Ögonbindel typ?

810 0 20
Är det nån som har sett eller använt en ögonbindel som verkligen sitter fast så den blir svår att få av sej? De som jag testat går ju att få av sej om man gnider den mot golvet eller så och det är inte tillräckligt effektivt i detta fallet. Måste vara omöjligt att tjyvkika., Händerna kommer att vara bundna så dom inte kommer åt ansiktet.. Nån med tips please!??? Måste inte vara ögonbindel om det finns bättre förslag.

Spana också in:

massgrav:

Jo det gör den, fäster du den hårt så kommer du varesig få av dig den eller se egenom den. Svår att få av ja, ifall du har handfängsel eller är bunden så [bigsmile]


Jo förutsättningen är att jag inte kan komma dit med händerna och pilla, men iövrigt kan man ju vara lite kreativ ibland om man är bunden i närheten av saker man kan skava mot.. :) Men visst blir alltid mycket svårare när man har händerna bundna bort från ansiktet!
uppenbar:

Finns väl masker man kan använda istället? Med hål för näsan och munnen men inget annat.


Hur menar du då, mask som sätts framför ansiktet och knyts bak? Ja det är väl näsan och kanske munnen som behöver vara tillgänglig, vet faktiskt inte riktigt vad hon tänkt sig. Ibland är det viktigt att munnen är öppen.