Forumet - Öldrickare världen över förenen er!

Öldrickare världen över förenen er!

585 0 118
Precis, samla ihop er på någon fotbollsplan i närheten av Karlstad, sätt er ner och börja dricka öl. Det kommer finnas gratis mat från valfri snabbmatskedja och Iron Maiden kommer spelas på högsta volym. När ni blivit packade nog för att inte bry er (uppskattningsvis efter 7 timmar, med tanke på alkoholprocenten i öl) så kommer det dyka upp några lastbilar som samlar ihop er alla.

Protestera inte, bara följ vänligt med in i lastbilarna som tar er till en lokal där ni, så snart ni nyktrat till (uppskattningsvis efter en halvtomme, se ovan), möter några trevliga män som förklarar för er varför ni är motbjudande drägg som dricker motbjudande alkohol och varför ni omedelbart bör övergå till starksprit eller vin. Om ni efter detta accepterar sanningen så kan ni helt enkelt återvända som goda samhällsmedborgare som super sig dräggfulla på något vettigt. Om inte så transporteras ni vidare till Sibirien för att hånskrattas sönder och samman av härdade ryssar som kan det där med alkohol, samt fjorton timmars arbete om dagen i kolgruvorna för att sona era synder. I mån av tid, plats och pengar så tas även starkcider-drickare och alkoläsk-drickare emot.

TL;DR Öl är för hårdrockare och annat drägg. Jag hatar er alla innerligt.

Spana också in:

Budolicious:

Öl är bra.


Nej.

Budolicious:

Metal är bra.


Nej.

Budolicious:

Du är dålig.


Image


Nintendo:

Dricker inte alkohol alls. Hm. Var är min plats i Sibiriens fångläger? Mörknäs har ju lovat mig ett fatcamp alá gulag.


Du kan få bli källarbarn istället, om du är söt. Är du söt?

massgrav:

Pretto pretto, ohja!


Image

Raubtier:

I min värld är det fortfarande medeltid, FU.


Fint, då har du inget emot att jag straffar dig för ditt öldrickande med medeltida tortyrredskap istället för att skicka dig till Sibirien? Har alltid velat använda sådana.


Oväntad:

dricker bara cider


Starkcider? [no-no]


GHurt:

Mmmm vin <3


[y]

sexig_matilda:

alkohol som alkohol


Nej.