Forumet - Önskemål om Dragon Age III/Dragon Age i allmänhet

Önskemål om Dragon Age III/Dragon Age i allmänhet

232 0 8
Personligen skulle jag vilja kunna gå runt och hota samt mörda människor med min stav eller möjligen mina händer, med magi helt enkelt. Jag skulle också vilja bli erkänd som en nedrans "apostate" och händelsevis blodsmagiker. Dessutom döda tempelarslen bara för att de råkar vara just tempelarslen.
önskar mig mest att de går tillbaks till samma typ av spel som dragon age:origins, snarare än att försöka göra ett linjärt over-the-shoulder hack'n slash av det. DA:O var så snorperfekt på så många plan, alla älskade det, och det sålde asbra. fattar inte varför så många spelutvecklare har så svårt att förstå uttrycket "if it ain't broke, don't fix it".

Spana också in:

Nintendos BFF:

önskar mig mest att de går tillbaks till samma typ av spel som dragon age:origins, snarare än att försöka göra ett linjärt over-the-shoulder hack'n slash av det.


Detta.

Nintendos BFF:

fattar inte varför så många spelutvecklare har så svårt att förstå uttrycket "if it ain't broke, don't fix it".


Tror inte att det har det minsta lilla att göra med spelutvecklare, utan snarare investerare/publicister som ser mer pengar hos en mer casual marknad (vilket de säkert har rätt i), vilket gör att de måste dumma ned spelet så att de inte tar sönder konsollspelarnas hjärnor.