Forumet - Oerfaren gosse behöver lite "råd"

Oerfaren gosse behöver lite "råd"

583 0 36
Alright. Behöver lite råd på sexdelen då jag är ganska nervös då det var runt 1 år sedan jag låg senast.

Har legat med 2 st, varav 1 av dom 2 gånger. Alltså 3 gånger totalt. Alla 3 var princip "In med den, pumpa, spruta, klar"

Hur som, har lite "praktiska" frågor.

Har endast blivit avsugen en gång (inte med någon av dom jag låg med), och då jag kom (självklart snabbt som satan) så drog jag fram handen och gjorde en liten "sperma bomb" [bigsmile] samtidigt som jag får ur mig "Jag kommer", då tar hon bort handen min och sväljer skiten. Nice!

Men frågan är, om hon inte vill ta de i munnen, hur gör ni då?

Samma sak vid avrunkning?

Vid själva penetreringen så har man ju antingen gummi eller går lös där inne, behöver man inte bry sig så mycket om det.

Sen är de bara å slänga fram andra "tips" som kan vara värda att ha. Tänkte tag tag i liggandet nu och sluta fega. [bigsmile]

Spana också in:

Kom inte på lösenordet på mitt gamla konto jag skapat denna tråden med, så gjorde ett nytt.

Hur som, fick ligga i helgen och har lite frågor för att få det bättre till nästa gång.

Lå och strulade ganska mycket och jag teasade rätt länge med och smeka henne över insidan av lår osv, när hon tillslut tryckte ner handen rätt mot de nedreregionerna. Lite då och då vred hon då bort sitt huvud lite för och avbryta strulandet, kan det vart för att jag ska arbeta mig neråt med tungan? [bigsmile] Sen, hur ska man arbeta sig neråt? Känns det inte muppigt och bli kysst/slickad över hela kroppen? Vad tycker tjejer oftast när man naffsar runt på brösten?

Körde på rätt länge (full, som tur va. Annars skulle jag kommit direkt) och när det verkade ta sig för henne väldigt bra tryckte jag på hårdare, och jag kom, innan hon. Ska man se till och snabbt dra ut den i sådant läge och börja pulla/slicka? Vill ju såklart få henne och komma. Hellre de än att jag kommer.

Vi "dog" bara, vilket kändes dumt. Men blev väl så av omständigheterna osv.