Forumet - Örfilar är vanligt?

Örfilar är vanligt?

2387 1 31
Första dagarna gick och allt var normalt, sen skämtade vi och så kanske jag råkade säga något fel? Vet inte förstår mig inte på tjejer så där till hundra.

Men hon örfilade mig inte så värsta hårt men det kändes ändå som om det var en förolämpning och nu alltid vi skojar och det blir lite bråk så kanske någon blir sur och någon får en örfil (jag).

Så blir jag irriterad över att jag får ett par örfilar, sen hoppar hon på mig och vill strula från ingenstans. Hur ska jag få henne att sluta örfila mig?

Hon tycker att jag beter mig som ett barn för att jag blir sur när hon örfilar mig..

Spana också in:

Hur kan detta vara ett problem? Säg att du inte tycker om att bli slagen så fort ni tjafsar och att hon behöver lära sig att kommunicera verbalt istället för att likt ett barn slåss så fort något inte passar. Förstår hon inte det så får du väl säga att du inte vill fortsätta förhållandet om det fortsätter såhär.
Men hon örfilar mig och blir typ kåt av det.
En örfil sen vill börja strula, sen drar jag bort henne och då ger hon mig en till örfil och sen vill hon strula igen. Sen puttar jag iväg henne så ger hon mig en till örfil, till slut klädde jag på mig skorna och drog därifrån.

Då tyckte hon att jag ska ta det som en man och sluta "tjura". Finns två sätt att ta det som en man, det ena är att misshandla henne, sen våldta henne och hålla henne i en källare.
Det andra är att kommunicera om det som hon inte verkar FATTA.
Vad sade du till henne innan hon slog dig? [crazy]

Men om hon som det verkar utifrån vad du berättar, verkar tycka att det är helt okej att örfila dig helt opåkallat utan att du alls tycker att det är okej är hon ju dum. Snacka med henne och säg att det fan inte är okej.

Om slag och våld är något sexuellt kink för henne så måste man ju snacka om det och den andra måste vara fullständigt okej med det. Man måste ju även vara på det klara med när och hur det är okej, om man ska hålla på med sådant sexuellt. Hon kan ju inte bara slå folk hur som helst, för helvete. Om man ska inkorporera sådant i sex måste man kolla att det är okej för den andra. Säg det till henne. Hon beter sig illa.

Tifa:

Då tyckte hon att jag ska ta det som en man och sluta "tjura".


Kontra henne med att det är ett barnsligt beteende att rakt på slå folk från ingenstans om hon ska säga åt dig att det är "omanligt" att inte låta sig bli slagen.

Satsa dock helst på att sansat prata om det och få henne att förstå att du inte vill bli slagen, och att det inte är okej att hålla på och slåss. Du kan nog ta en allvarlig ton och säga att du är seriös med att hon fan måste lägga av, om det behövs.

Om det sedan går hur länge som helst, och hon inte lyssnar ett uns på vad du säger tycker jag inte att det är oförsvarligt att markera tillbaka med en likadan örfil som hon gett dig. Fast om hon gillar att slåss och du inte gillar det, så är det kanske inte världens mest konstruktiva grej att göra så. [crazy]
Ja alltså kan vara kul att brottas med henne lite då och då, men när jag brottas med henne då är det mer lite som, håller fast henne, kanske en smekning tafsar lite hit o ditt, då skrattar hon. Hennes tur, biter mig (HÅRT) och släpper inte ens, river av min rygg varje gång vi har sex. Sen när jag tar på mig hård handskarna då blir hon "aj, det gjorde ont"... Är du med leken får du leken tåla...