Forumet - överbeskydnade föräldar

överbeskydnade föräldar

209 0 1
hej, jag är en kille på 17 år. jag har ett väldigt stort problem med mina föräldrar. det hela började för ungefär ett år sedan, när jag en natt var ute och söp mig jätte full med mina kompisar jag rökte även cigg. mina föräldrar kom på mig dagen efter. efter den dagen har allt ändrats. jag får alldrig vara ute länge än 23 30, vilket innebär att jag måste åka hem kl 9 om jag är i stan. och de ska alltid ha kontakt med mig när jag inte är hemma varje  timme. när jag kommer hem luktar de på mig om jag har supit eller rökt cigg. 

mina kompisar får supa och röka och vara ute hela natten. så jag kan inte längre umgås med dem efter som de super varje helg. och jag måste ändå vara hemma jätte tidigt. så jag har nu inga vänner att vara med, när mina gamla kompisar frågar varför jag aldrig festar med dem längre så vet jag inte vad jag ska svara.

mina föräldar frågar nu varför jag bara är hemma nu. och då  vet jag inte heller vad jag ska svara.
jag tycker de är riktigt överbeskynde och förstör min fritid. 

vad ska jag göra? jag vet att ni kommer svara att jag är liten och borde lyssna på mina föräldrar men vad fan tror dem att 17 åringar  göra egetligen, leker med kottar?.... 

Kommentarer (3)

  1. du får väl göra revolt fattar du väl, visa att du inte är deras husdjur

    annars så får du väl vänta tills du fyller 18

  2. hur tycker du jag ska utföra denna revolt då ?

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Om dina vänner blir sura på dig för du inte kan supa varje helg så har du dåliga vänner. Du söp dig redigt full och dina föräldrar uppfattade det som att du inte kan ta ansvar över alkohol. Det är förståeligt. Sköt dig och skaffa vänner som du kan umgås med trots din situation du har placerat dig själv i.