Forumet - Överbett?

Överbett?

5989 0 53
Antar att dom här frågorna är lite delade mellan olika kategorier men postar här.
Jag har överbett, inget farligt. Men mitt överbett går så långt att mina framtänder trycker ner tandköttet framför mina framtänder där nere. Jag ska ha tandställning snart så det kommer fixa sig, men jag undrar lite, är det väldigt oattraktivt?
Och kan man kyssas med ett överbett som är så stort? Har stort komplex över det eftersom jag inte vill faila när jag ska kyssa/hångla med någon.

Spana också in:

Daedalus:

Ja.

Tror du tänker på underbett, har en polare som har en haka som typ pekar framåt, en del brukar tycka det ser förjävligt ut, han har alltså underbett.


Jaha, men överbett är vanligt. Har själv överbett, tänderna kommer åt tandköttet lite, eller gjorde, nu har det blivit en liten grop där nu. [crazy]

Men det är snyggt.

Geigerzähler:

Ja.


dum dum dum! Hoppas dina kaniner får det! [sad]
Macktorsken:

dum dum dum! Hoppas dina kaniner får det! [sad]


Nej, jag är bara ärlig.

Men det finns dock en liten risk att alla mina hermeliner bär på det anlaget (då alla är släkt med en kanin som heter Rönngårdens Filip, som har en avkomma som har gett bettfel) det är därför jag har parat pappan med sin dotter (bettfel är ett recessivt anlag så det syns i kullen om det är filip som är anlagsbärare) för att se om det finns i stammen, om det gör det så kommer alla att avlivas eller kastreras och säljas till kel. Kommer det inte någon med bettfel i kullen så är det ju ingen fara.