Forumet - Överdosa muskotnöt.

Överdosa muskotnöt.

806 0 5
Nån mer än jag som testat att överdosat muskotnöt? Hur blev det för er?

Min historia: Jag läste runt att man skulle bli bäng genom att käka hela muskotnötter. Jag hittade en nöt i mitt skafferi och käkade upp den med vatten. Klockan var ungefär ganska sent på kvällen. Jag skulle inte på skolan dagen efter som tur var. Jag somnade och vaknade av att min kanin lät så mycket och då var jag skiiittrött och ville bara sova mera. Sedan vaknade jag av att pappa skrek på mig vid 11 tiden att jag skulle äta frukost. Jag satt mig upp och gick till toaletten. Där inne blev jag alldeles yr och hörde starka susningar så jag satt mig på toan. Sedan vaknade jag upp på stengolvet bredvid toan och hade ont på axeln och i huvudet(jag hade svimmat). Jag vet inte hur länge jag låg där. I chock ställde jag mig upp och kollade mig i spegeln. Jag var likblek. Jag slutade höra ljud, som om jag höll för öronen hårt. Det dånade. Sedan tvättade jag ansiktet och drack två glas vatten sittandes på golvet. Två timmar senare gjorde huvudet ont och jag kände mig yr och kunde inte reagera på min omgivning. Jag var tvungen att anstränga mig när jag pratade med min pappa. Jag ville bara att det skulle ta slut och att jag skulle vakna upp ur drömmen för ingenting kändes verkligt.

Så, testa INTE detta. Inte värt det alls. 

Spana också in:

Enligt Wikipedia "Muskot innehåller det amfetaminliknande ämnet myristicin, som i stora mängder kan ge förgiftningssymptom och vara livshotande". 

Enligt KÖKET.SE "Muskotnöt är giftigt i för stora mängder, men om man använder den i matlagning med normala mängder behöver man inte oroa sig för att äta för mycket. Gränsen sägs ligga runt 1-2 muskotnötter för en vuxen person."