Forumet - överhet mac.

överhet mac.

5986 1 36
Har ett problem när jag lyssnar på Spotify på min mac så blir maskinen väldigt varmt. Den blir så varm att jag typ bränner fingrarna när jag rör vid den delen där sladden är inkopplat. Jag kollade senaste versionen och startade om programmet men värmen försvinner fortfarande inte. Kollade aktivitetskontrollen också och spotify är typ det enda programmet jag kör. Någon med förslag på vad problemet kan vara och hur man kan sänka temeraturen? Är väldigt orolig att datorn ska gå sönder.

Spana också in:


Maymay:
Jo, flera år tillbaka. Till skillnad från rediga laptops har macbooks ingen ventilation eller fläktar på sidan. Hade MacBook Pros på förra förra skolan och de blev varma bara av att stå på.
Haha varför ljuger du? Min har aldrig varit såpass varm. Det var bara nu som jag upptäckte det eftersom jag inte använt Spotify på ett tag. 

Maymay:
VaRfÖr Ljuger Du? Är du dum på riktigt eller? En MacBook har helt enkelt inte tillräckligt bra ventilation så värmen når aldrig ett ekvilibrium...
Haha du verkar ju mer dum än vad du ser ut. Min dator har aldrig varit så varm förut. Det är bara nu plötsligt när man använder Spotify som datorn hettar till. Har aldrig varit med om det tidigare annars.

Listus: Säger inte att din alltid varit så men rent allmänt har nästan varje MacBook jag använt haft det problemet. 

Brukar med jämna mellanrum stå artiklar om det på macworld en bra Apple sida.

Jo men har fortfarande aldrig haft ett problem där min mac blir överhettad pga Spotify. Måste finnas något som orsakar detta.