Forumet - Övernaturligt

Övernaturligt

847 0 28

Spana också in:

Minns hur jag och släkt i samma ålder lekte mörkerkurragömma på övervåningen hos mormor och morfar. En flera meter lång bred hall gjorde det mycket festligt. Det var inte helt kolmörkt så man kunde se skuggor. Alla hade blivit hittade och vi stod väl och omgrupperade när jag ser en ljus hand på en bokhylla, som om någon stod vid sidan av bokhyllan, vilket ej var möjligt pga stod dikt an mot andra möbler. Jag skrek till och handen rycktes genast undan. Alla blev skärrade och vi rusade ned till de vuxna i matsalen och de lugnade oss. Utom mormor som blev lite uhu. 
Jag har varit med om flera grejer men här är en:

Det var en natt som jag vaknade upp av att någon gick in i mitt rum (i ett annat hus en vi bor i nu) och satte sig i min stol bredvid sängen. Min säng var en loftsäng så ville jag så kunde jag titta ner på den som satt sig där, men jag vågade inte. Jag tänkte att det kunde varit min pappa men jag hade sätt när personen kom in och han var betydligt tjockare och kortare än min pappa.
  Jag låg där och försökte somna fastän att jag visste att han satt kvar där, jag hörde tydligt hans tunga andetag och djupa suckar. Sen bara försvann han, som om han gick upp i rök. 

vonKissekatt: Minns hur jag och släkt i samma ålder lekte mörkerkurragömma på övervåningen hos mormor och morfar. En flera meter lång bred hall gjorde det mycket festligt. Det var inte helt kolmörkt så man kunde se skuggor. Alla hade blivit hittade och vi stod väl och omgrupperade när jag ser en ljus hand på en bokhylla, som om någon stod vid sidan av bokhyllan, vilket ej var möjligt pga stod dikt an mot andra möbler. Jag skrek till och handen rycktes genast undan. Alla blev skärrade och vi rusade ned till de vuxna i matsalen och de lugnade oss. Utom mormor som blev lite uhu. 
Fick mysteriet på greveholm-flashbacks av detta, mysigt

ituuti:
http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/hjarnan-som-gjord-for-att-tro-pa-gud/
Bra artikel, men övernaturligt behöver inte ha med Gud att göra, eller någon religion. Allt som folk påstått varit övernaturliga upplevelser har inte enbart sätts med ögonen, vilket där inte är omöjligt att hjärnan spelat ett spratt, utan också de gånger detta "'övernaturliga" påverkat någon fysiskt, sätts i kameror eller kunnat ta grepp om föremål.
Jag var ute i skogen o gick det var mörkt så jag såg inte så bra så hör jag hur de börja knaka bland träden hmm kan det vara en älg tänker jag och går vidare så hör jag en mörk röst säga mitt namn jag vänder mig om och där står djävulen utklädd till hello kitty jag börjar springa då jag kom hem så stog det skrivet i blod i väggen UNDERKASTA DIG DEN ALLSMÄKTIGA KOSSAN så det var inte djävulen utklädd till hello kitty som jag träffat i skogen det var en jävla ko från andra sidan som jävlats med mig