Forumet - Överraskning

Överraskning

1966 1 20
Min flickvän har varit borta snart i 3 veckor och jag vill överraska henne när hon kommer hem igen. Vi har skickat enstaka sms och så men vi har liksom inte träffats på hela tiden. Vad kan jag som 17-årig kille göra för att överaska henne/göra en fin kväll som gör att hon förstår hur mycket jag bryr mig om henne?

Typ filmkväll med tända ljus och liknande idéer är det jag är ute efter.

Alla förslag välkommna [cheers]

Spana också in:

DavidKron:

Gör något enkelt filmkväll låter jättebra. Gärna kanske någonting som ni brukar göra som hon saknar?Sen kan du ju köpa en present eller en rolig sexleksak


Kanske räcker ja, men något hon tänkt på hela tiden hon varit borta säger hon är S E X och vi har inte ens haft det än? Bara smekningar och kyssar, kanske dags att "go for it"?
Adopted:

Kanske räcker ja, men något hon tänkt på tiden hon varit borta säger hon är och vi har inte ens haft det än? Bara smekningar och kyssar, kanske dags att ?


Du ska ju inte för höga förhoppningar men har hon bestämt sig så har hon. Många tjejer gillar att retas och prata om sex men blir lite blyga när det väl kommer till kritan ;)

Att gå från smekningar till sex är ett stort steg framförallt om hon / ni inte är erfarna. Prova att smeka lite mer barnförbjudet så får ni se var det går helt enkelt. Det finns många steg imellan som ni båda kan njuta av att ta.
DavidKron:

Du ska ju inte för höga förhoppningar men har hon bestämt sig så har hon. Många tjejer gillar att retas och prata om sex men blir lite blyga när det väl kommer till kritan ;)Att gå från smekningar till sex är ett stort steg framförallt om hon / ni inte är erfarna. Prova att smeka lite mer barnförbjudet så får ni se var det går helt enkelt. Det finns många steg imellan som ni båda kan njuta av att ta.


Ursäkta uttryckte mig väldigt dåligt där, vi har redan kommit "så långt" hon har r***** av mig och jag p***** henne ( vill inte riktigt skriva det då detta trotts allt inte är under sex forumet, men tror nog du förstår ändå ;)

Men oavsett så ja du självklart rätt i det [smile]
Adopted:

Ursäkta uttryckte mig väldigt dåligt där, vi har redan kommit "så långt" hon har r***** av mig och jag p***** henne ( vill inte riktigt skriva det då detta trotts allt inte är under sex forumet, men tror nog du förstår ändå ;) Men oavsett så ja du självklart rätt i det


Mmm the only question is : "Har hon s**** och har du s******"?

Steget efter det är att du gnider din k** mot hennes f**** (No harm done ;) ).

Det jag vill komma till är att det liksom inte finns något som att "go for it" eller inte "go for it" utan bara att ha roligt och se vart det hela leder er ;)
DavidKron:

Mmm the only question is : "Har hon s**** och har du s******"?Steget efter det är att du gnider din k** mot hennes f**** (No harm done ;) ).Det jag vill komma till är att det liksom inte finns något som att "go for it" eller inte "go for it" utan bara att ha roligt och se vart det hela leder er ;)


Nej inget oralt nej, återigen har du fullständigt rätt [wink]


isola:

Tänd ljus och kolla på en film medan ni äter mat du lagat. Kanske.


Ja snabbnudlar är alltid romantiskt ^^kebu12:

Va en man. Det skulle nog överraska henne


Aha bara dra fram "den" slå henne lite lätt i huvudet så att hon blir lite yr och inte minns riktigt 100% vad som är bra och dåligt? [y]


isola:

sluta ta hand om den personliga hygienen, rapa och slå till henne hårt på rumpan lr???????


Ja vi killar brukar säga till er damer ju att ni inte behöver smink för att vara vackra, då behöver inte vi män varken tvål eller parfymer för att vara manliga ^^

kebu12:

That's how i roll


Och nu även jag ^^
Adopted:

Ja snabbnudlar är alltid romantiskt ^^


nä du ska anstränga dig för hennes skull!

Adopted:

Ja vi killar brukar säga till er damer ju att ni inte behöver smink för att vara vackra, då behöver inte vi män varken tvål eller parfymer för att vara manliga ^^


var ironisk. det finns inget "manligt" i att missköta sin hygien [no-no]
isola:

nä du ska anstränga dig för hennes skull!


Lugn var också ironisk [wink]
Hmmm Asiat som man är så kan man ju göra asiatiskt käk, de hade kanske kunnat gå hem? ( egen rullade Vårrullar till förrät, kanske en Kokosmjölk, lime och kyckling soppa till huvudrätt) Och till efterrätt Vanilj alternativt Vit choklad panacotta?

Jusste grabben har skillz i köket och han är självlärd! [cool]isola:

det finns inget "manligt" i att missköta sin hygien


Återigen ironi, självklart sköter man den. Är väl ingen neandertalare heller [bigsmile]
isola:

ja gör!!!


Jag ska även möta upp henne på flygplatsen med hennes föräldrar, hon är självklart ovetandes ;) Något förslag på om jag ska ha med något åt henne, isåfall vad? Ska jag säga något speciellt osv? ( jo förresten hon och hennes föräldrar pratar ett öst-europiskt språk hemma, så måste liksom lära mig det språket enligt fadern)
Adopted:

så måste liksom lära mig det språket enligt fadern)


måste och måste, låt inte hennes pappa bestämma en massa i ert förhållande sen när ni blir vuxna!11
men du kan väl säga någonting fint på hennes språk när hon kommer? som hon inte visste att du kunde säga
isola:

måste och måste, låt inte hennes pappa bestämma en massa i ert förhållande sen när ni blir vuxna!11men du kan väl säga någonting fint på hennes språk när hon kommer? som hon inte visste att du kunde säga


Okej han har sagt följande:
"Du vet att om det här mellan dig och adopted blir seriöst och lite långvarigare måste han lära sig "SIMSka" ( ja med andra ord ett språk INGEN fattar [bigsmile])

slut citat.

För hela deras släkt och praktiskt taget de flesta vännerna till familjen varken bor i Sverige eller pratar svenska [n]

Men men det löser sig nog ^^ Och gällande det du sa ja det kan nog funka [bigsmile]
Adopted:

Jag ska även möta upp henne på flygplatsen med hennes föräldrar, hon är självklart ovetandes ;) Något förslag på om jag ska ha med något åt henne, isåfall vad? Ska jag säga något speciellt osv? ( jo förresten hon och hennes föräldrar pratar ett öst-europiskt språk hemma, så måste liksom lära mig det språket enligt fadern)


När du möter henne på flygplatsen vill hon väll mest hem,så en blomma eller något enkelt funkar vääl bra? :)

Vill du ge henne en present eller något kan du ju iförsig ge henne den i bilen.