Forumet - Översittarattityd!

Översittarattityd!

845 0 57

Spana också in:

nej man är inte värd något utan status, såtillvida att ingen ser dig eller bryr sig om dig. Så du måste börja svara på alla trådar nu och ha extrema synpunkter på saker o ting så att folk lägger märke till dig, annars är du bara en loser här som alla andra.
Skärp dig för fan!
Säger bara att man inte ska be nån dra åt helvete bara för att det är det första inlägget hon/han skriver och inte råkar ha rätt. Ett fel och sedan kan du dra åt helvete, så du resonerar? Klankar ner på dom svaga? Bajsar dom i munnen. Dömer ut för snabbt utan att veta vem personen är.
Bara för att folk skriver att du ska dra åt helvete i ditt första inlägg så behöver du ju inte sluta skriva inlägg för det? Men du behöver ju inte skriva såna hära "tyck synd om mig, jag är ny och jag blir utmobbad"-inlägg.
jag hade det inte lätt jag heller i början, folk lurade mig hela tiden. :)
Viktigt också att påpeka att som "statusfolk" måste du alltid ha en avikande åsikt än folket i övrigt. Även om du principiellt håller med föregående talare måste du på något sätt visa att något är annorlunda i din åsikt. Detta är nödvändigt för annars kan ju föregående talare tro att han/hon tillhör "statusfolket" eftersom dom håller med om åsikten.

*skrattar*