Forumet - Övertala föräldrar?

Övertala föräldrar?

6007 1 22

Hejsan allihopa!

Nu kommer den här tråden om att skaffa en hund som man alltid har velat haft och sånt. Men i mitt fall så är det så att jag redan har en hund. Ett år är hon. Och det skulle vara så sjukt kul att ha 2 stycken hundar, jag förstår vad det innebär (mer mat, mer konstnader, mer tid) Men ibland har inte någon i våran familj tid med att leka med henne och så. Min mamma skulle ta hand om en familjs hund som vi känner sedan jag gick på dagis (15 år nu) medans ... jag vet inte riktigt varför men nånting var det. Så när jag kom hem efter skolan ville hon att jag skulle gå på promme med våran och deras hund. Det var SÅ MYSIGT! Våran hund älskar andra hundar också. Asså jag har inte några ''superbra'' anledningar att skaffa en till hund, men det skulle liksom vara helt jäkla underbart. Men nu när jag sa vid matbordet:

-Tänk om vi skulle ha 2 hundar.. 

Så sa hon bara:

-Haha, neej.

Och av någon anledning så vart det bara tyst efter det. Seriöst, det skulle vara så sjukt mysigt med en till hund. Våran familj spenderar inte sådär JÄTTE mycket tid med varandra. Så eftersom det är jobbigare att gå med 2 hundar så skulle det nog bli mycket mer familjepromenader och längre dessutom. 

Någon som har några bra förslag?

Sjukt tacksam för dom som kommenterar! :D

Du skriver ju själv att ni knappt har tid för den ni har.. och det är dina föräldrar som ska betala allt och ha huvudansvaret så självklart måste du rätta dig efter dem. Var glad åt den hund du har och ägna mer tid åt hen istället. Du kan gå till hundparker eller vara med andra hundägare så att hon får träffa andra hundar. 

Spana också in:


isola: Du skriver ju själv att ni knappt har tid för den ni har.. och det är dina föräldrar som ska betala allt och ha huvudansvaret så självklart måste du rätta dig efter dem. Var glad åt den hund du har och ägna mer tid åt hen istället. Du kan gå till hundparker eller vara med andra hundägare så att hon får träffa andra hundar. 
Jo, vi har tid med den. Jag uttryckte mig nog lite fel. Vi har tid. Men eftersom hon är så livlig så kan man inte alltid orka.