Forumet - övertala föräldrarna!

övertala föräldrarna!

7223 0 10
hej! jag har jättelänge velat ta piercing, i naveln eller monroe (ovanför läppen). problemet är ju att mina föräldrar totalvägrar. de säger att jag får vänta tills jag är 18. jag tänker INTE vänta så länge! en annan grej är att jag inte får vara ute länge på kvällarna så när jag är med min kompis och vi är ute måste vi hem runt nio halv nio för att mamma tror att vi ska supa, och det kan jag förstå, för det har hänt en gång förut. men hur ska jag övertyga mamma att det inte ska hända igen!? jag sökte över "låttsaspiercingar", men kom bara till "brunta" och "stängda" diskussionsforum. har hört talas om en låssasnavelpiercing, med hjälp av lim. och jag vill inte ta utan lov, även fast min kompis brorsas kompis tar hål i naveln (gratis på minderåriga, det för att hennes syrra har dessa verktyg då hon är piercingsgrejimoj). så snälla, kom med tips, eller något. och nej, jag är övertygad att jag inte kommer ångra mig, jag kan ju ändå ta ut den om jag tröttnar, och jag bryr mig inte om jag får ärr!

dns.jpg

Spana också in:

Hur ung är du?

Jag var inne på piercingstadiet (ville ha i naveln, haha?) när var runt femton år. Nu sitter jag här och är arton, och ALDRIG I LIVET att jag låter en kanyl nudda min kropp annat än mina örsnibbar... Fult, passar inte mig, inte min stil, passar inte mig rent socialt heller.

Får du inte så får du inte, basta.
dedde:

så snälla, kom med tips, eller något.


Det är svårt att övertala sina föräldrar, speciellt om de är överbeskyddande och stränga (som mina). Jag tog hål i läppen när jag var fjorton fast jag inte fick. Jag stenvägrade ta ut den, och det var värt det även allt skrikande och bråkande! Men om du inte vill köra på den metoden så kan du ju pröva att vara totalt exemplarisk hemma. Så som att göra allt de säger åt dig att du ska göra, städa, diska, hitta på något roligt med din pappa eller ge något fint till din mamma och tillslut fråga snällt efter någon vecka. Det är det enda jag kommer på.