Forumet - Övertala mig om att fulhet inte spelar någon roll..

Övertala mig om att fulhet inte spelar någon roll..

383 0 34
Eeeh, jaa.. jag är världens mest kräsna människa. Och jag hatar mig själv för det.

Jag har aldrig velat se mig själv med en ful människa och har aldrig ens tittat åt deras håll. Jaa. jag vet om att jag är dum i huvudet, hehe.. jag vill inte direkt va såhär.

Nu finns det en pojke. Vi har exakt samma intressen och jag tror inte jag kan hitta en snällare pojke. Jag tror att han är en sån som skulle klara av mig med mina problem också.. Men han är ful...

Få mig att inse att det inte spelar någon roll!! snälla :(
Jag kan inte få dig att inse nånting..men jag kan ju säga att det är såå värt att ta kontakt med den där killen! För det har du inte gjort? Går han i din skola eller? Du verkar ha väldigt dåligt självförtroende, det är nog därför som du inte vill bli sedd med vad du kallar "fula" människor. Jag är säker på att det är så det ligger till. Men vet du vad? Den här killen kanske kan få dig på andra tankar[y]Jag tror det. Genom att spendera tid med honom kan du bli mer självsäker och du kommer kanske med tiden att sluta tycka att han är ful? Vem vet..när man lär känna en människa lär man ju sig de fina sidorna och då blir personens utseende automatiskt fint det också.

Spana också in:

jag är själv rätt ytlig och det förstör för mig, fundera på varför du är ytlig och på allt du förlorar på det. försök sen att se världen ur neutrala ögon, oavsett hur svårt det är och uppfostra dig själv till att skita i utseendet. för utseende spelar endast roll ifall man låter det spela roll.
Anonyyym:

men jag kan ju säga att det är såå värt att ta kontakt med den där killen! För det har du inte gjort? Går han i din skola eller? Du verkar ha väldigt dåligt självförtroende,


mjo. vi pratar väl varje dag och skulle träffas nu i helgen men det kom något emellan. Jag har inte dåligt självförtroende, eller joo, eeh, lite kanske. Jag är nog bara mest osäker..
saturn:

Om det redan stör dig kommer det inte bli något. Dessutom verkar det vara så att han är mer intresserad av dig n du är av honom? I så fall är det bara fel..


men då kommer jag ju aldrig hitta någon.. Och ja, han är nog mer intresserad tror jag. Men det beror väl på att jag är osäker och är rädd för karlek..

Hmm. kanske det som är problemet. att jag använder deras utseende som ett slags försvar.. kanske. hmm hmm hmm
Human:

men då kommer jag ju aldrig hitta någon.. Och ja, han är nog mer intresserad tror jag. Men det beror väl på att jag är osäker och är rädd för karlek..

Hmm. kanske det som är problemet. att jag använder deras utseende som ett slags försvar.. kanske. hmm hmm hmm


Att försvara din ytlighet hjälper inte killen som endast kommer bli mer förtjust i dig med tiden och då du hänger upp dig på något så ltet som utseende kommer du förr eller senare såra honom. Bättre ju tidigare du gör det.
Fulheten är i sig ointressant här. Om tanken på att kyssa pojkstackarn ger dig ångest snarare än fjärilar i magen, så är det ett mycket säkert tecken på att ni bör vara vänner snarare än tillsammans. Vänner skall man ta vara på, risken här är iofs att han inte riktigt klarar av att vara vän med dig för att han är olyckligt kär i dig. Det får du i så fall bara acceptera.

Tillsammans skall du bara bli med någon du tänder åtminstone litegrann på. Någon som är lika schysst som den här killen, men som du även kan tänka dig att hångla med. Tro mig när jag säger att det finns tillräckligt av den varan också. [wink] Kanske har du inte hunnit träffa några sådana än, så att du vågar lita på vad jag säger bara. Rätt vad det är så dyker han upp, lite trist då om du redan är i ett förhållande med en grabb du inte är kär i bara för att du kände att det inte fanns någon bättre just då.
Anonyyym:

Jag tycker det verkar som att du har VÄLDIGT dåligt självförtroende ja..annars skulle du inte bry dig om hur någon såg ut, så länge du själv gillade personen.


hahah. vaffan?! jag har inte dåligt självförtroende. jag är osäker i mig själv bara, det betyder INTE att jag har dåligt självförtroende.

Cruella De Vil:

Om tanken på att kyssa pojkstackarn ger dig ångest snarare än fjärilar i magen, så är det ett mycket säkert tecken på att ni bör vara vänner snarare än tillsammans. Vänner


åh, nu gjorde du det jobbigt, haha! Jag hade nog faktiskt kunnat tänka mig det när jag tänker efter. jaa...
Human:

åh, nu gjorde du det jobbigt, haha! Jag hade nog faktiskt kunnat tänka mig det när jag tänker efter. jaa...


Låt mig säga som så här: Om han är den du vill hångla med mest om du fick välja, och då inte pga bekräftelse utan för att han verkligen har något som attraherar dig, så skadar det ju inte att prova. Egentligen är det inte alls svårt utan jätteenkelt. Vill du hångla, vill du ännu mer rent fysiskt med just honom och om du dessutom tycker om honom på riktigt, så är det väl bara att tuta och köra. Men om det bara är lite bekräftelse, strunta i det. Var ärlig mot dig själv.