Forumet - Övertala sin föräldrar att få färga håret rosa?

Övertala sin föräldrar att få färga håret rosa?

5891 3 40
Jo alltså nu är det såhär att jag vill färga håret rosa
mer än något annat (I två år), just nu har jag brunt hår och det känns lixom inte som ''mitt hår'' det är inte min stil alls.Jag rent ut hatar det. Men nu har jag ju sån otur att mina föräldrar är strängt emot det, jag har pratat med dom flera gånger och dom säger bara nej och att det sliter på håret. Jag är medveten om att det sliter väldigt mycket på håret men jag tycker det är värt det, för jag vill verkligen verkligen färga håret rosa!

Jag fattar inte varfördet är väl inte mitt utseende dom ska bry sig om? Jag menar det är bara hår! Så någon som har lite tips eller något, så snälla säg det! [tard]

Spana också in:

Respawn:

Men en fråga hur ska jag kunna beställa/köpa färgen i smyg?
Det finns inte direkt några butiker eller någon i närheten där jag bor som säljer rosa hårfärg ^^


åh, det blir svårt.
Men jag tror de beställer mot postförskott. Shock iaf. Då betalar du när du hämtar ut paketet. Välj SMS-avi, så du får sms där det står att paketet kommit. Då kommer inget hem till dig och du får själv hämta och betala färgen i någon kiosk!
Men glöm inte att du måste vara blond innan du kan färga håret rosa, om du är mörkare idag måste du bleka det tills det är blont.
Respawn:

^^ Hehe, nu blir det bara och beställa att sen färga håret hoss en kompis.. fast sen väntar förmodligen massa av datorförbud hemma, men det är iaf värt det!


aah, men har du brunt hår måste du bleka hela håret, säkert 2-3 gånger innan du kan färga rosa. Du måste vänta minst en dag mellan varje hårblekning. Så du får övernatta hos din kompis ett tag!

Och trotsa ett datorförbud!!! De jävlarna ska lära sig att du gör vad du vill, inte följer deras dumma regler!!!
Det är ju nu du kan ha vilken frill som helst utan att behöva oroa dig för att det ska sabba jobbkarriären (vilket är väldigt tråkigt att speciella stilar kan göra, men så är det).

Jag piercade septum i höstas och min pappa sa att jag inte skulle få komma hem om jag gjorde det (han kanske inte var fullt seriös ehehe) och tryckte på om hur himla äckligt och fult det är. Mamma ville hellre att jag skulle tatuera mig ([tard] sitter hela livet...) än att ta septum.
Gjorde det i alla fall (är myndig) och de påpekade det bara någon gång efteråt. Jag tror ärligt talat att de tycker det ser bra ut för att vara piercing i ansiktet.

Så görgörgör!
Levlevlev!

Glöm inte att bleka innan bara.
När jag var 12 så färgade jag håret rosa, jag åkte till Malmö - gick in på Shock och köpte blekningsmedel och rosa toning där. Hade rött och svart hår innan men behövde bara bleka håret en gång sen var de någorlunda enkelt att tona över med rosa. Gjorde det mest som en kul grej.. [confused] och allt mamma sa när jag kom hem var "Nejmen oj..[surprised]"

har samma problem... mina föräldrar skulle bokstavligen döda mig... jag vill färga mitt hår lila eller blått och jag frågar mig själv hela tiden vad skulle hända om jag gör det? skulle jag få utegångs förbud? om de kommer ta min mobil, om jag kmr få data förbud eller typ få arbeta i huset i ett helt år!? asså vill så gärna färga det men de kommer säkert inne bli något eftersom mina föräldrar är jätte stränga och skällde ut mig helt totalt när jag visade mitt betyg och hade typ e och d på de flesta ämnerna... :/ hjälp mig ge mig tips snällaa D:


livank: har samma problem... mina föräldrar skulle bokstavligen döda mig... jag vill färga mitt hår lila eller blått och jag frågar mig själv hela tiden vad skulle hända om jag gör det? skulle jag få utegångs förbud? om de kommer ta min mobil, om jag kmr få data förbud eller typ få arbeta i huset i ett helt år!? asså vill så gärna färga det men de kommer säkert inne bli något eftersom mina föräldrar är jätte stränga och skällde ut mig helt totalt när jag visade mitt betyg och hade typ e och d på de flesta ämnerna... :/ hjälp mig ge mig tips snällaa D:
prata med dem, kanske är dom inte lika negativt inställda som du tror. ellerså kan du muta dem med att få bra betyg. "får jag c i tvåkurser och inte sänker mig i nåt annat, får jag färga håret blått då?"