Forumet - ÖVERTALA SINA FÖRÄLDRAR ATT KÖPA GTA V

ÖVERTALA SINA FÖRÄLDRAR ATT KÖPA GTA V

13460 2 64

Tänkte köpa det till PC, mina föräldrar säger att jag inte får spela, direkt jag spelar något spel med sällan våld inslag säger de att jag inte får. 90 procent spelar COD, GTA. Ärligt, HUR ska jag övertala dem. 

Jag har en plan. Jag sticker till game och köper det, om de frågar om de får ringa mina föräldrar säger jag ja. Jag säger min brors nr och han svarar och säger ja. Sen spelar jag det bara när jag kommer hem från skolan och när mina föräldrar kommer hem stänger jag av. Om jag lyckas att spela i smyg mint 1 år kommer de säkert låta mig om de upptäcker det då. :)

Jag står på dina föräldrars sida i detta, hatar alla småungar i GTA Online. 

Mina föräldrar var också sådär stenhårda, önskade mig GTA 3 och GTA Vice city flera födelsedagar, sedan kom San Andreas, men fick 1då inte köpa d. :'( 

De tillät mig spela spel som James Bond though, för där är man tydligen på "rätt sida" om rättsväsendet..

D första jag gjorde när jag fyllde 18 var att köpa GTA IV. Rodnar even though man hade fuskat lite innan och tankat spelen crackat till PC.. 

På ett vis är jag alltså glad över att mina föräldrar ej tillät mig spela de spelen, även fast det inte fanns någon lättillgänglig online-funktion i spelen på PS2 på den tiden, så att jag omogen som jag var kunde ha sabbat det för andra hela tid1. Umgicks i dåliga kretsar ett tag, med folk som begick stölder och slog sönder massa grejer, typ gjorde inbrott i sommarstugor och sabbade allt där inne... :$ (var aldrig med på de grejerna dock)

Tror ej spelet hade påverkat mig i den graden, men man vet ju aldrig. Cool 

 

Spana också in:

Dom kommer höra att din bror inte är förälder då han kommer låta tveksam. Sen hörs det även på rösten att han är yngre garanterat. Även om han är 20+ eller vad han kan vara. Sen brukar game, elgiganten osv ha att skall du köpa ett spel som är 18 års gräns så måste målsman vara med eller så har du själv leg. 

Gått den hårda skolan och blev nekad att köpa NHL 09 när det släpptes för att jag inte var 16.

Min kusin har spelat GTA sedan han var 10 och han är nu 15, har inte blivit våldsam såvitt jag vet, kan han bara skilja på verklighet och fiktion som de flesta friska människor kan så är det ingen fara. 

Stör mig på folk som tycks tro att våld först uppstod när våldsamma filmer och spel kom, eller att våldtäkt först uppstod med porrindustrin.