Forumet - Överväga att ta livet av sig eller inte..

Överväga att ta livet av sig eller inte..

3682 0 89
Fan, så trött på mina jävla problem.
Jag orkar inte direkt mer, eller visst gör jag det. Men det känns som jag kämpar på, utan mål, utan något jag får tillbaka.

Jag vill inte ta livet av mig, för jag ser alla mina kompisar, alla människor på stan vara så glada och lyckliga, tillsammans med sina respektiva, även om dom kan ha problem, så blir deras problem aldrig så omöjliga som mina. Jag vill ju också uppnå samma sak, jag vill också leva mitt enda liv, så det blir värt att dö för

Tänk er konceptet, jag(du) står vid en vägg. Flera står bredvid mig. Vi ska alla upp för väggen. Min vägg är 90 grader, deras är bara 45 grader. Jag blir påhejad att bara kämpa vidare upp för väggen, men dom andra kan ju kravla sig uppför, jag kan bara komma en bit, sen ramlar jag ner och gör mig ännu mer illa. Jag kan ju stanna kvar nere vid väggens början, för jag överlever, men det känns inte värt då jag ser alla omkring mig, vänner och bekanta ta sig upp för sina väggar, men jag kan inte, oavsett hur mycket nån peppar mig.

Jag vill inte ta livet av mig för att få folks reaktioner, inte för att såra dom få nära och kära jag har. Jag har ju mina vänner, men ingen bästa vän, så dom har flera som är lika bra vän som jag, eller bättre, så vad ska jag tänka på dom för?

Grejen är den att jag har denna jävla vägg jag måste över, jag försöker allt jag kan, med folks försök till uppmuntran, men jag faller, hårt varje gång nånting negativt händer, och jag skadar mig så hårt att det tar väldigt lång tid innan jag försöker igen, sårad..
Och väggen bara växer, min iallafall, speciellt när jag ser alla omkring sig ta sig över sin ynka väggjävel med problem, för att sen ta sej an den nästa, men jag sitter fast vid min första.
Det har kännts som dom sista gångerna jag varit ute med mina "vänner" och festat, att jag supit bort alla dessa känslor, och det har funkat en stund, sen har dom kommit tillbaks så hårt att jag kommit in på tankarna om självmord.
Idiotiskt av mig att skriva vad jag ska göra, för det kan många svara på, vet helt enkelt inte vad jag ska ta mig till...

Spana också in:

Jag har gått till BUP redan när jag var mycket yngre, hade nästan samma syn på livet då, sen blev det en Livs Coach, kan inte förklara utan, det var Soc som satt mig där, sen nu har jag varit nån gång till psyk. Jag har dock inte fått någon hjälp värd nånting, det har bara varit gubbar och kärringar som sagt samma saker som dom sa till den innan mig, oavsett deras problem. Typ men tänk inte så, allt går att lösa...
Fan vad det hjälpte kan jag säga
kebu12:

nu vill jag också ta livet av mej


Fan vad du verkar vara "seriös" i allt du skriver, jag kan inte hitta något du skrivit som "hjälp" till någon på denna sida som faktiskt varit som ett seriöst svar. Om jag glömde skriva det så gör jag det nu, oseriösa svar behövs inte, släng in dom i nån annan tråd som kanske inte behöver eller vill ha hjälp
Vet hur det är. Har haft en relativt dålig uppväxt utvecklingsmässigt sett... Vilket gör att man kommer efter, och gör att man känner sig hopplös.
(Hjälper inte heller att morsan hela tiden pekar ut hur dålig man är).
Jag har också tänkt på att ta mitt liv någon gång, men kom på att jag inte tjänar nått på det.. Kan ju alltid försöka sträva efter att få det bättre.
Varför ska man släcka sitt liv, bara för att man känner sig nere.. Det kan ju bli bättre, och så länge som du inte lever under oacceptabla förhållanden, tycker jag att det vore svagt att ge in, bara för att göra saker lättare.