Forumet - Överväger att gå med i SvP

Överväger att gå med i SvP

5006 0 145

Spana också in:

Semi:

Spelar ingen roll om det är vita som gör skiten, det är musik från den svarta kulturen.


jason:

Det var tack vare MTV som hiphop kom till Sverige...


Hiphop kan liknas vid de sånger som vikingarna spelade, där man berättade en historia samtidigt som man stampade takten. Så nej, det är inte ett uteslutande svart fenomen. Sluta tramsa.
Roligt att du vill engagera dig politiskt! Jag tycker absolut att du ska engagera dig i ett svenskvänligt alternativ. SJälv är jag aktiv i Nordisk Ungdom. Tänker inte kommentera andra grupper eller rekommendera någon. Du får välja själv vad som känns bäst. Ett stort val är om du vill engagera dig i ett parti eller en annan organisation.

Tro inte vad media skriver om nationalister. De försöker svartmåla nationella hela tiden. Nationella representerar alla delar av svenska folket. Finns allt ifrån gamla tanter till tonåringar, företagare, studerande, Stockholmare och Norrlänningar. Vi representerar folket.

Har du frågor är det bara höra av dig.

m3lis:

Hiphop kan liknas vid de sånger som vikingarna spelade, där man berättade en historia samtidigt som man stampade takten. Så nej, det är inte ett uteslutande svart fenomen. Sluta tramsa.


Håller med här, fenomenet är knappast enbart svart. Har det ett någorlunda ok budskap så är det inget problem.

Problemet med den hip hop som är mainstream är kulturen som följer med. Droger, våld och runtknullande är knappast något som ska glorifieras. Kvinnorna i musikvideorna ser inte mänskliga ut.

Gör någon en låt med ett bra budskap så lyssnar jag gärna på det. Har själv lyssnat på en hel del hip hop.
m3lis:

Varför du inte kan sätta en musikstil på en "ras".


Hip hopen kommer från soulen, soul är en musikstil som dom svarta lyssnade på i US of A. Att låtsas som att hip hopen inte är en musik som svarta uppfunnit är dumelidumt.

Lite som Naziskinsen som lyssnar på Jamaicansk musik, vill ni vara så jävla stolta över er skitkultur så kanske ni inte ska låna från andras?