Forumet - Övervikt.

Övervikt.

504 0 20
Jag är överviktig. Eller ja, mer än så.
Har alltid var lite större och så men nu de senaste åren har det bara blivi värre. Jag tränar inte eller så. Jag vet korkat men ja, så är det i alla fall.
Jag är runt 167cm lång och väger kanske 95kg, ja nånstans runt där.
Suck. Jag tänkte att jag skulle börja simma, eftersom jag verkligen tycker om det men sen kom jag på att alla bara skulle stirra på mej och jag skulle ändå inte gå och simma. Har också försökt att gå ut en långpromenad varje dag, till en början funkade det men eftersom jag är så otålig så ger jag upp om jag inte ser resultat på direkten. Sen har jag prövat att göra situps och sådant crap både morgon och kväll.
Men inget funkar. Jag bara ger upp direkt.

Hur ska jag göra?

Spana också in:

andrea:

Hur ska jag göra?


Sluta ge upp, träning tar tid. Räkna med 2-3 månader innan du ser riktiga resultat.

Hemligheten är enkel, ät mindre än du förbränner så går du ner i vikt. Du äter uppenbarligen för mycket om du är 167 och väger 95 kilo.

Jag är 186 och väger 82 kilo..
Jag vet att det är svårt att komma igång. (Jag är själv överviktig men har lyckats gå ner 10 kg) Ett tips är att skriva ner sina mål. Ha typ en skrivbok eller så där du skriver vad du vill att du ska ha gjort på nån månad eller så. Börja med små mål som att gå en promenad 1 gång i veckan. Allt eftersom så kan du sätta högre mål. Det är svårt att bara börja ta långpromenad VARJE dag. Det orkar man inte med i längden man måste ju hinna leva också. Ett annat tips är att skriva upp din vikt. Bestämm t.ex. att du ska väga dig varje lördagmorgon innan frukost. Då ser du resultaten bättre. Jag vet att man vill ha snabba resultat men jag är ledsen att säga det men det är inget bra alternativ. Man går nästan alltid upp i vikt igen. Det är inte bara att ha en viktnedgångsperiod utan det är en hel livsstilsförändring. Små steg i taget. Något bra att komma ihåg är att även om man vill ha snabba resultat så är det inte hälsosamt att gå ner mer än 5 hg i veckan. Lycka till!!! [bigsmile]