Forumet - Officiella fototråden

Officiella fototråden

5244 5 77
20190331_160621.jpg

Det är svårare än ni tror att hitta vinkel för den som inte vill redigera efteråt, men den här blev jag stolt över. Jag såg den blixtsnabbt framför mig och alla färger smälte in, både lite franskt, nötknäpparen, den fula ankkungen, kaninlamporna har krympt från ikea och de andra butikerna. Allt har plötsligt blivit väldigt smått..
20190401_164804.jpg

Oredigerad. Missade nästan morgonbussen idag hela vägen in till jobbet.. för detta fotot. Men jag hade en kvart kvar när jag var framme och frukosten fick vänta tills nu. Jag är så nöjd med denna men vill göra den ännu snyggare med kanske något annat landskap, gillade hustaken och det är fiskmåsar som hänger i grenarna, vilket inte syns.
Det är det finaste bokomslaget jag sett sen liten och en av anledningarna till varför jag ville börja fotografera mer och mer. Skriva mer och mer.. räcker det om jag älskar dig.. tror det är tjejen och inte hennes pojkvän på bild. Det är det enda jag inte gillar, jag älskar när man inte vet om nån är snygg eller ful men om man inte vet vem det är. Det ser för övrigt ut som han jag chattar med nu så därför jag är lite extra kär, extra kär lät som en av hennes böcker..
IMG_20190407_152827_942.jpgIMG_20190407_144148_066.jpg

"glöm mig inte annars sjunker jag ner i mossan" säger clownen. Äntligen fick jag fota mitt favorit smycke som jag har tre av men det var så mycket folk och det känns läskigare om hur man fotar i den stunden än känslan av att någon tittar på en, vilket jag inte bryr mig om. Vilken tur att jag hittade miniatyrfigurer då som någon hade satt dit antagligen med lov eller inte och lämnat! Började prata med en tant också som fotat människor på ett berg som sett ut som myror. Jag försökte gömma speldosan i fickan av någon anledning. 

Spana också in: