Forumet - Officiella tråden för extrapriser, rabatter och reor

Officiella tråden för extrapriser, rabatter och reor

7271 3 81

Här tipsar vi varandra om extrapriser, rabatter och reor vi har sett eller fått nys om. Kanon för oss som är studenter, sparar pengar eller bara är snåla! Det kan vara allt från mat, kläder, möbler, djurleksaker och annat skoj - allt!

sale-rea-600x419.jpeg

Senast ändrad 8 Apr 2014, 14:36 av Fingerprints

Spana också in:


S3ON:
så ska d låta! 
Har inte vi haft den här konversationen förut ? Erkände ju att jag alltid har varit en person som valt Ica före coop, trots att jag fick jobb där. Men det kanske är för att jag bodde bredvid ett ICA under hela min uppväxt, sen är det billigare på ica men coop har bättre extrapriser och återbäringssystem. 

Är man registrerad på cdon.com får man rabattkoder jämt. Får massvis med handla för 500 och så drar vi av 100 och liknande. Brukar handla kläder och spel så ibland.

Studentkortet och mecenat har massvis med rabatter. Så fixade jag mitt mobilabonnemang.

Bokus, Footway, och Tradera har också massvis med rabatter som skickas då och då till registrerade använder.

Har man kanin och bor i gbg så ska man åka till naturnära, en bal (alltså en liten, sådan som får plats i en sopsäck, tror det är 12kg) med hö kostar 70kr och är mycket bättre hö än det i zoobutiken som kostar 150kr för 1/4 så mycket. Man kan också köpa jättesäckar med jäättebra pellets jämfört med zoobutik, det finns bland annat oxbow bunny basic billigare än på blå stjärnan (djursjukhuset), svenska foder, edel och liknande. Undvik spånbalarna, de dammar. Hornbach har bra spån om man vill ha kutterspån i buren, annars vet jag att coop i bäckebol hade billigt toa-lätt 55L.