Forumet - Oförberedd för prov = Skolka -> DÅLIGT SAMVETE!

Oförberedd för prov = Skolka -> DÅLIGT SAMVETE!

3037 0 51
Har ett svårt prov imorgon, började plugga för 30 minuter sen - Kan _ingenting_

Vad i helvete ska jag göra? Blir jättebesviken på mig själv om jag får under G.

Jag går andra ring och tänkte att om jag ska vara "sjuk" imorgon och på torsdag (Är ledig på fredag) så får jag mycket frånvaro, men då har jag iaf giltig frånvaro.

Alla mina klasskamrater kommer att smsa och ha sig och fråga vars fan jag håller hus och då måste jag ju dra till med en jävligt bra ursäkt. Jag kan inte vara förkyld, och magsjuka känns lite väl dramatiskt.. Tips på någon bra sjukdom jag kan säga? Någon enkel förståss.

SERIÖST! Mår sämst, kan någon skjuta mig!

ENDAST SERIÖSA SVAR, garrrrrrrrrhhh![mad]

Spana också in:

Vill verkligen inte göra provet och för att inte lärarna ska börja misstänka någon så tänker jag ta frånvaro två dagar irad.

Feber är verkligen inte den bästa anledningen, och jag vill ju inte heller göra något så jag får sjukdomen, ska helt enkelt låtsas.

SÅ vad ska jag ta?!
HJ*ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!
Oväntad:

vad är du rädd för? att någon ska åka hem och kontrollera? säg att du spydde på morgonen.


Jag får så otroligt dåligt samvete när jag inte gör saker i tid då mina betyg är _väldigt_ viktiga för mig. Jag har börjat dra ut på saker nå så jävulst och har även börjat tänka: Äh, spela roll om jag kommer i tid, IV barnen skolkar ju varannan vecka. Osv..

Även då alla mina kompisar kommer att smsa och fråga vart jag är och om jag säger att jag skolkar så kommer dom ju prata högt om det bland alla. Typ: Lina skolkaa idag, hahaha! bara för hon inte ville göra provet , blablalblabla (Ex)
OF 5:

du får du väll acceptera att det kommer gå åt helvete och sen ta och styra upp dina studier


jaa, jag ska börja planera bättre! [cry]

har ni aldrig skolkat från ett prov? :O åh, jag som har varit en så lydig flicka, varför bryta ett vinnande koncept! [cry][cry][cry]

men iofs kommer vi ändå ha ett slags slut prov/test som är det ändå som räknas. MEN JA, gör jag något väldigt fel om jag tar frånvaro två dagar, spelar det stor roll i mina betyg? ÅÅH