Forumet - oförklarliga händelser, andar

oförklarliga händelser, andar

799 0 36
Tror ni på andar? Jag har aldrig gjort det, men nu är jag osäker. Tror kanske inte just på andar i sig utan mer energier, jag vet inte riktigt. Några oförklarliga saker som hänt:1. Radion sätts på ibland utan att någon är i närheten. Sedan höjs och sänks ljudet ibland utan att någon rör på knapparna. Radion har alltid funkat bra innan jag bytte lägenhet.2. En natt när jag vaknade kände ja att de drog kallt. Mina fönster var vidöppna, lika dant fönstet på toaletten, i köket och vardagsrummet. Observera: det är STORA fönster och man behöver stå på en stol för att få upp översta haspen. Köksluckorna var också öppna. 3. ett flertal gånger har jag hört hur min pojkvän kommit hem, öppnat och stängt dörren efter sig och gått in. Ropar då 'hej' utan svar och märker sen att ingen alls är hemma. 4. Har hört en mansröst utanför sovrummet. Precis utanför dörren. Som ett högt mummel men inget tydligt ord. Det finns ingen förklaring, det är inte alls lyhört i lägenheterna. Man hörde tydligt att de kom utanför och ingen annan stans. 5. När satt i soffan och läste KLAPPADE någon/något en meter från mitt huvud. Det lät precis som två händer slogs ihop. Ingen var hemma.6. Stog i köket och fixade, var hemma själv. Hör prassel bakom mig, som plast som knycklas ihop. Vänder mig då om. Har en back öl på golvet, där plasten fortfarande är på runt halva backen (förstår ni va jag menar? Hoppas det). Ser hur plastet dras AV FRÅN BACKEN och halva backen liksom lyfter på sig. Trodde jag skulle dö. Släppte allt jag hade och SPRANG ut från lägenheten. Den lyfte verkligen på sig. Finner ingen förklaring.Bor i ett gammalt tingshus, vet att grannarna över upplever samma saker fast värre.Känner mest vad i helvete händer. Så, Tror ni på...andar? Eller vad HÄNDER

Spana också in:


elinsimonsson: Tror ni på andar? Jag har aldrig gjort det, men nu är jag osäker. Tror kanske inte just på andar i sig utan mer energier, jag vet inte riktigt. Några oförklarliga saker som hänt:1. Radion sätts på ibland utan att någon är i närheten. Sedan höjs och sänks ljudet ibland utan att någon rör på knapparna. Radion har alltid funkat bra innan jag bytte lägenhet.2. En natt när jag vaknade kände ja att de drog kallt. Mina fönster var vidöppna, lika dant fönstet på toaletten, i köket och vardagsrummet. Observera: det är STORA fönster och man behöver stå på en stol för att få upp översta haspen. Köksluckorna var också öppna. 3. ett flertal gånger har jag hört hur min pojkvän kommit hem, öppnat och stängt dörren efter sig och gått in. Ropar då 'hej' utan svar och märker sen att ingen alls är hemma. 4. Har hört en mansröst utanför sovrummet. Precis utanför dörren. Som ett högt mummel men inget tydligt ord. Det finns ingen förklaring, det är inte alls lyhört i lägenheterna. Man hörde tydligt att de kom utanför och ingen annan stans. 5. När satt i soffan och läste KLAPPADE någon/något en meter från mitt huvud. Det lät precis som två händer slogs ihop. Ingen var hemma.6. Stog i köket och fixade, var hemma själv. Hör prassel bakom mig, som plast som knycklas ihop. Vänder mig då om. Har en back öl på golvet, där plasten fortfarande är på runt halva backen (förstår ni va jag menar? Hoppas det). Ser hur plastet dras AV FRÅN BACKEN och halva backen liksom lyfter på sig. Trodde jag skulle dö. Släppte allt jag hade och SPRANG ut från lägenheten. Den lyfte verkligen på sig. Finner ingen förklaring.Bor i ett gammalt tingshus, vet att grannarna över upplever samma saker fast värre.Känner mest vad i helvete händer. Så, Tror ni på...andar? Eller vad HÄNDER
Buuhbuuh det var nog ett alkis spöke som var sugen på ÖL! 
kanske finns det energier eller liknande men andar i form av lite genomskinliga kroppar är nog ngt vi människor uppfunnit för att det passar in i vår fantasi att man helt stannar kvar i sin gamla form.
att det skulle vara mer som i en serie jag inte minns namnet på, där karaktärerna som bodde i huset innan, levde samma liv de levde innan de dog parallellt med de andra. att deras scener spelades upp pga nya människor flyttade in i huset. 

Lounge:
Ooooooh berättat historien så många gånger i forumet. Men jag har ju sett själv och folk i min närhet som inte skulle ljuga för mig. Ingen feber/psykos/trötthet etc. 
Hur ökar man chansen att träffa på en ande? Krävs det ayt en hyser rädsla först pga allt de "lever" för är att skrämma människor? 

Jag och mina bekanta var omkring på kyrkogårdar och ställen som det sades spöka på med mätutrustning i tonåren utan några resultat.. :/ Ville vi för mycket?