Forumet - Oförvirrad och intelligent.

Oförvirrad och intelligent.

172 0 12
Alltså jag har legat här och skrattat ihjäl nu så jag hoppas på seriösa kommentarer och även gärna stränga kommentarer som gör mig pilsk![bigsmile]

Jag har stor nytta över mitt komvuxval, jag läser barn och fritid jag klarade alla betyg i nian. Men Natur ville jag ju bara inte drömma om.

Och högskolan finns för all del, men det är fortfarande flera terminen på komvux kvar. Förskolelärare är min dröm och det kan bli färdigutbildad till när jag är 29. Liksom jag vill ha familj tidigt och sitta där med barn i famnen vid 25 till 30.

Ja som ni märker är jag riktigt nöjd och det känns som att när folk får höra att jag läser barn och fritid tänker de "ja på barn och fritid går inte så många män så där finns framtid". Och det stämmer ju lite. Min flickvän och hela hennes familj är sjukskrivna eller arbetslösa och när hon sitter där med sina tankar om timvikariat så känner jag mig så meningsfull.

Hon kan sitta och imponera på mig med en massa sex. Vad kan jag imponera på henne med? Förmodligen det mesta.

Jag ska vila efter St. Patricks Day imorgon, får se om jag är bakis. Men just nu känns min framtid rätt okej och detta stärker mitt psyke. Jag har väldigt lätt för matte. Och det är ju också ett tecken på ett högt IQ, jag har rätt. Mina lärare och föräldrar tycker mina val är korrekta.

Alltså, en intelligent människa söker inga svar.

Spana också in: