Forumet - ofrivilligt GRAVID, snälla HJÄLP. !!!!

ofrivilligt GRAVID, snälla HJÄLP. !!!!

2761 0 45
Alltså. Jag var på fest för några veckor hos en polare, och jag blev aspackad och helt borta. jag vaknade upp så hade jag fruktansvärt ont i underlivet, alltså verkligen sved. Jag ringde min kompis om hon visste om jag haft sex med ngn elr nånting, och hon börjar då förklara att jag hade sex med med en kille då, menatt jag skrek flera ggr att min kompis kom in till oss och hon fattade att jag inte var med på det, så hon sparkade bort honom. men han hann tydligen komma för jag är gravid, och det suger! vill verkligen inte. och det värsta och jävligt konstiga är att han jag "hade sex" med är dvärg. DVÄRG. alltså herregud vad ska jag göra.

det är snart försent att göra abort, så jag måste bestämma mig snart. Det är ju ändån mord med abort. men jag vill inte ha ett barn som kom till på det viset som dessutom är dvärg.
snälla vad ska jag göra?

svar snabbast möjligast.

seriösa svar!

[cry]

Spana också in:

Abort är inte mord. Det är en klump celler bara, utan känslor eller någonting. En blandning av ett ägg och några spermier, inget annat. Tänk på det. En abort innebär inget lidande för någon, men om du föder barnet utan att ens vilja ha det och utan att kunna ge det ett bra liv, DÅ kommer det att få lida.
Lindblom:

få lida.


Ja men då kanske jag föder ungjääääveln, och sen ska göra livet för fittungen förjävligt elr ska jag kräva sataaan med pengar för dvärg äcklet("pappan") ¨för aborten men så gör jag aldrig abort utan jag slår halvt ihjäl ungjäveln sen drämmer jag in den i pappans lägenhets fönster, så ska jag tejpa fast en lapp på det kräket där det står; SURPRISE! jo. så ska jag göra.