Forumet - Oh noes!

Oh noes!

1227 0 58
Gick och la mig för att sova men mår bara skitdåligt, tårarna rinner, ont i bröstet och ont i huvudet har man.

Har haft lite ups & downs med tjejen den sista tiden, det värsta är väl att jag inte alls har några andra vänner förutom henne och det känns inte bra.

Hon jobbar en massa och vi ses bara några timmar i veckan, jag är införstådd med att hon vill vara ensam när hon väl är ledig, men det jobbiga är att det känns som om hon inte ens vill se mig.

Det känns mer och mer som man bara vill dra sig undan från henne eftersom det bara känns skit när vi träffas men hon är den enda som jag umgås med... Är helt och hållet socialt handikappad själv känns det som, verkar inte som om någon vill se en även om man försöker hålla kontakt med gamla klasskompisar och sånt.

Hon säger att hon fortfarande älskar mig. Jag älskar henne, men jag tvivlar på att hon verkligen gör det och det känns skit, behöver kärleken och närheten som jag har fått av henne innan, känner mig helt övergiven [sad]

Spana också in:

Angelize:

Ditt liv kan inte vara din pojk/flickvän. Du förstör bara dig själv...


Men nu är det så ;(

Harpyja:

Jag var den som ville vara ifred och han var lika fin som du [love].


Varför ville du vara det? Jag kan inte sätta mig in i hur hon tänker, antingen så vill hon bara vara själv eller så är hon trött på mig men vill inte dumpa mig eller något annat?
mittFejt:

Varför ville du vara det? Jag kan inte sätta mig in i hur hon tänker, antingen så vill hon bara vara själv eller så är hon trött på mig men vill inte dumpa mig eller något annat?


Kan bara prata utifrån vad jag själv vet och då när jag kände så, så var det någonting som irriterade mig när det handlade om honom. Det kunde vara at han inte skötte städning eller hygien, sket i förspel, sa att han älskade mig två gånger om dagen, grät hela tiden, kom med rosor.

Fast det var ju inte senare som jag förstod att jag skulle sakna det där. Jag försökte göra slut med honom två gånger men kom alltid tillbaka eftersom jag älskade honom.

Du kan ju försöka stänga in dig, läsa böcker, rita, städa, öva dig på att laga mat, spela tv-spel eller vad man nu kan göra när man är ensam och hemma. Allt för att du inte ska höra av dig på en vecka typ. Om hon hör av sig så älskar hon ju dig och du har ingenting att oroa dig för.
Det är ju inte alls omöjligt att det finns saker hos mig som hon stör sig på... Jag vill inte stänga in mig i en vecka, det är bara jag själv som blir galen av det...

Harpyja:

Du kan ju försöka stänga in dig


träffade henne idag, vi var på kalas. När vi kom hem till henne igen så säger hon hejdå... Det är inte första gången. Hon ville alltså inte umgås något efter kalaset, men hon har inga problem att sitta och prata med mig på msn senare på kvällen, och smsar gör vi varje dag.

Det är just irl-kontakten som känns konstig. Tycker hon jag är en dryg sate eller vad är det?
mittFejt:

men jag tvivlar på att hon verkligen gör det


mittFejt:

det värsta är väl att jag inte alls har några andra vänner förutom henne o


Två problem, en lösning. Skaffa mer vänner! [smile]


mittFejt:

Är inte så lätt... även om man kan försöka intala sig det.


Snarare väldigt svårt när man bestämt sig att de ska vara det. Du har ju redan en vän och älskade = din flickvän. Skaffa lite vänner ska väll inte vara så svårt. Vad gör du på dagarna? Du kan ju inte sitta hemma å inte göra nåt iaf, gör nåt!

Skola, Jobb, Hobby, Organisation, Fester... ja de finns sannerligen en massa saker att göra. Kan säga av egen erfarenhet att jag är övertygad på att hon visst vill ha dig, men hon kommer aldrig kunna bekräfta ditt dåliga självförtroende. För är vad de handlar om, spelar egentligen inte någon roll hur mycket hon skulle spendera med dig, du skulle inte känna dig bättre när hon inte var där.

Alltså så måste du bygga självförtroende, och de gör du genom att aktivera dig... att göra saker. Så vad har vi lärt oss? Jo du beter dig dumt nu! Shape up? [smile]
Sebbenen:

Det ÄR lätt.


Mr Brightside:

Två problem, en lösning. Skaffa mer vänner! [smile]


Hade det varit så lätt så hade jag inte suttit här och gnällt. Kan ju vara lätt för er men inte för mig.

Mr Brightside:

Snarare väldigt svårt när man bestämt sig att de ska vara det.


Jag har inte bestämt att det ska vara så.

Mr Brightside:

Vad gör du på dagarna?


Jobbar och då träffar man inte direkt någon mer än chefen. När jag inte jobbar så sitter jag bara i princip hemma för att jag inte har något annat att göra.

Vet att man borde skaffa sig en hobby eller något, men har inte hittat något jag är sugen på att göra.

Som sagt så känner jag mig väldigt socialt handikappad och det gör ju också att man drar sig från att vara med folk.
mittFejt:

Som sagt så känner jag mig väldigt socialt handikappad och det gör ju också att man drar sig från att vara med folk.


Snarare att du är socialt ovan. Men det går alltid att återhämta sånt. Hade själv issues med det här med att vara too-much och efterhängsen. Jag vet också hur det känns att hamna i samma situation som du och hur det känns när sin partner vill vara och få kunna vara ifred till och från på eget håll. Man känner sig både "otillräcklig" och rädd att vara oälskad - oviktig, ospeciell.

Med lite tåladmod av min kille så löste det sig. Han lärde mig detta:
Kan man inte vårda sina relationer till vännerna, kan man inte vårda relationen till sin partner. Skulle man mot förmodan "förlora" sina vänner pga. ha missunnat och helst enkelt spenderat tid (prioriterat) mest med sin partner (Vänner ledsnar ju också att inte känna sig som en vän) drar alla tillslut. När man väl umgås lite väl för mkt med sin partner (då man inte har något eget liv eller något val) "klänger" och inte ger varandra space - uppstår bråken ganska snart. Man irriterar sig på varandra, för minsta småsak, man känner sig klängd och har svårt att känna sig fri. Ja, tar det slut, vilka vänner har man kvar då? Har man svikit dom, ja då står man där helt utelämnad och ensam.

Du verkar i alla fall förstå själva grejen med varför din tjej behöver lite andrum. Det är lätt att känslor och att umgås 24timmar om dygnet blir uttjatigt.
Försök att ta reda på och prova på olika saker så du spendera din tid med när du inte är med din tjej, istället för att sitta hemma o deppa.

Det är jättesvårt i början, men det är bara att kämpa på. Det är väl lätt värt det att försöka fixa ett eget liv än att riskera att du förlorar din flickvän! Egna liv ger omväxling i förhållandet. Försök hitta dig själv, ta hand om dig själv, unna dig saker, ut och ha kul. Visst, man kan sakna varandra jättemycket och det blir extra tungt. Men försök att se det som en lösning på längre sikt. Det är bra för båda dig och din tjej, jag lovar!
ibland känns det ju lite bra att inte ha några vänner.

fördelen för dig är ju att du faktiskt förstår precis varför din tjej vill vara för sig själv. försök hitta något att göra.
det må vara mycket lätt att säga men det är nog det enda som fungerar. men lyckas du så kommer det vara bra för er båda.

dock har jag försökt hitta en fritidssysselsättning i flera år utan att lyckas, men tror att det är bäst
Daybreak:

Snarare att du är socialt ovan. Men det går alltid att återhämta sånt. Hade själv issues med det här med att vara too-much och efterhängsen.


Jag vet inte hur det löste sig för dig, men det känns ju lite svårt att träffa ny vänner när man inte har några. Som jag skrev innan så försöker jag hålla kontakt med gamla klasskompisar, arbetskollegor men det är alltid så att jag hör av mig och försöker hitta på något och det blir framskjutet eller bara inte blir av...

Som det ser ut nu så kommer jag inte träffa några vänner, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att ändra på det.

Daybreak:

Jag vet också hur det känns att hamna i samma situation som du och hur det känns när sin partner vill vara och få kunna vara ifred till och från på eget håll. Man känner sig både "otillräcklig" och rädd att vara oälskad - oviktig, ospeciell.


Man har ju tyvärr blivit väldigt van vid att vara med henne några dagar i veckan och nu bara några timmar. Men visst måste man få ha lite egentid.

Daybreak:

Försök att ta reda på och prova på olika saker så du spendera din tid med när du inte är med din tjej, istället för att sitta hemma o deppa.


OF 5:

dock har jag försökt hitta en fritidssysselsättning i flera år utan att lyckas, men tror att det är bäst


Jag är själv en sån som tröttnar fort på saker, har hållit på med cross, gocart, skytte bla. Men det tog inte lång tid innan jag tröttnade på det, har funderat på att börja gymma men gissar på att jag kommer sluta ganska snart igen.

Skulle ju behöva en hobby där man är social iaf.
mittFejt:

Som det ser ut nu så kommer jag inte träffa några vänner, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att ändra på det.


Du har ju vännerna, eller hur - det handlar bara om att ta upp kontakten med dem. Jag hörde aldrig av mig till mina kompisar förut, vilket gjorde att det kändes som om jag helt enkelt inte hade några.

Vad är det som stoppar dig från att ta kontakt med dem? Har du något sorts problem som ex. social fobi?