Forumet - Ok eller inte???

Ok eller inte???

2483 0 19
Jag kom precis hem efter ha varit utomlands med min mamma i några veckor. Och under tiden jag var borta så erbjöd min pappa att jag kunde ställa min bil hemma hos honom då det är vanligt med bil inbrott i mitt område hos mamma, blev jätte glad att han kunde hålla lite koll på bilen då det inte skulle vara så trevligt med inbrott eller liknande. Meeen när jag kom hem idag så var han inte hemma så att jag kunde hälsa på honom... Och när jag startar bilen ser jag att km sträckan är över 7000 och när jag lämnade bilen hos honom var den ca 4500 km. Han sa att han inte skulle köra den eller nåt men han bad om att få låna den i 2 dagar då nån av hans bilar skulle fixas eller nåt.. och då tänte jag liksom visst det kan han väll få göra.. Blir så extremt ledsen eftersom när jag köpte min bil hade den bara kört 1000 km och köpte den för 6 månader sen så har inte kört särskilt mkt själv då.. Men att komma hem till det här var inte kul alls... För jag hade inte tänkt att köra några längre road trips med min bil eftersom jag vill spara på milen.. Låter snålt kanske men tänker mest på sen när jag ska sälja den då jag bara ska ha den här bilen ett tag till!

Vad tycker ni jag ska göra? Tycker ni jag ska be om någon kompensation? Isåfall vad? Vissa kanske jag tycker överreagerar men jag blir extremt besviken på honom då han vet att jag vill ''snålköra''.

Spana också in:


jackie97: Jag kom precis hem efter ha varit utomlands med min mamma i några veckor. Och under tiden jag var borta så erbjöd min pappa att jag kunde ställa min bil hemma hos honom då det är vanligt med bil inbrott i mitt område hos mamma, blev jätte glad att han kunde hålla lite koll på bilen då det inte skulle vara så trevligt med inbrott eller liknande. Meeen när jag kom hem idag så var han inte hemma så att jag kunde hälsa på honom... Och när jag startar bilen ser jag att km sträckan är över 7000 och när jag lämnade bilen hos honom var den ca 4500 mil. Han sa att han inte skulle köra den eller nåt men han bad om att få låna den i 2 dagar då nån av hans bilar skulle fixas eller nåt.. och då tänte jag liksom visst det kan han väll få göra.. Blir så extremt ledsen eftersom när jag köpte min bil hade den bara kört 1000 mil och köpte den för 6 månader sen så har inte kört särskilt mkt själv då.. Men att komma hem till det här var inte kul alls... För jag hade inte tänkt att köra några längre road trips med min bil eftersom jag vill spara på milen.. Låter snålt kanske men tänker mest på sen när jag ska sälja den då jag bara ska ha den här bilen ett tag till!

Vad tycker ni jag ska göra? Tycker ni jag ska be om någon kompensation? Isåfall vad? Vissa kanske jag tycker överreagerar men jag blir extremt besviken på honom då han vet att jag vill ''snålköra''.