Forumet - Ok Hjälp igen!!

Ok Hjälp igen!!

303 0 5
Jag har kommit på att det är rätt behagligt att gnälla här så jag kör lite till![y]

Frågan lyder: Borde jag säga upp all kontakt med den tjejen jag gillar?

Mina känslor säger ju givetvis att hon är perfekt på alla sätt och att jag aldrig ska sluta hoppas!

Men mitt förnuft säger mig att det finns så mycket större fiskar i havet och att hade hon varit de minsta intresserad hade det visat sig.

Visst kommer det svida lite om jag tar farväl men vad är mening med att vara hennes kompis när jag vill ha mer? Förnuftet säger mig nånstans att det jag bara kommer finna smärta hos henne. Samtidigt har jag absolut inte gjort allt för att "vinna henne"

... äuhm jag kan nog skriva 13miljoner 752tusen sidor om hur mitt förnuft och mina känslor bråkar men de orkar ingen lyssna på! SÅ svara på min första fråga utifrån era erfarenheter jag kan tänka mig att det finns fler som vart i liknande sitationer. Typ 2 eller kanske 3....[rolleyes]
Snooop:

Mina känslor säger ju givetvis att hon är perfekt på alla sätt och att jag aldrig ska sluta hoppas!


Dina känslor är det samlade arvet från alla dina förfäder, och ett verktyg för att underlätta ditt liv. Du kan i de allra flesta fall lita på dina känslor. Dock inte i det här fallet. Kärlek ljuger alltid.
Gör vad du kan för att "vinna henne", gör du det och det ändå inte funkar så är det dags att du bryter kontakten med henne, även om det gör ont. Det är också viktigt att du berättar detta för henne.

- "Jag vet, jag kommer ha det svårt att va kompis med dig just nu pga mina känslor för dig. Därför behöver jag lite tid för mig själv för att komma över det. Annars kommer jag aldrig kunna klara av att *bara* vara kompis med dig" t.ex.

Varför du borde göra allt du kan för att "vinna henne" är för att du senare kan titta tillbaka på det och slippa ångra dig för något du inte gjorde.

Spana också in: