Forumet - Okej att säga: "Du får inte träffa ditt ex"?

Okej att säga: "Du får inte träffa ditt ex"?

367 0 50
Hejsan!

Jag har varit tillsammans med en tjej ett par månader och allt flyter på väldigt bra tycker jag. Förutom att hon vill umgås med sitt ex ibland. Han sårade henne tydligen jättemycket när han gjorde slut, och hon grät i flera veckor.
Hon säger till mig att hon fortfarande vill vara kompis med honom trots att hon tycker att han är en idiot.
Det gamla vanliga "jag lovar, jag har inga känslor som helst för honom längre" kom naturligtvis upp.

Detta är mitt första seriösa förhållande och jag vet inte hur man ska sätta gränser och så. Men jag tycker att det är skitjobbigt när hon är med honom, men jag vet inte om det är okej att säga: Nej, du får inte vara med honom. När jag säger att jag inte alls tycker om när hon är med honom, och frågar hur hon skulle ha känt om det var precis tvärtom så säger hon bara: Mm, jag förstår, jag skulle ha känt samma sak. Men så träffar hon honom fortfarande. Jag förstår inte.

Hjälp mig, hur ska jag göra? [cry]

Spana också in:

Horstat:

kör ultimatum.


Jo att sätta ultimatum är ju verkligen inte vägen till att man gör slut eller så.UNDEAD:

men jag vet inte om det är okej att säga: Nej, du får inte vara med honom.


Nej, det är inte okej att försöka kontrollera någon annans liv. Du måste sluta att tänka att du inte förtjänar henne, för det är roten till all svartsjuka, tron att man inte är tillräcklig.

Ditt förhållande kommer att ta slut ganska så snabbt om du inte slutar med sån skit.
Avatar:

Jo att sätta ultimatum är ju verkligen inte vägen till att man gör slut eller så.


Oj, vad farligt det är i längden jämfört med om situationen leder till att han blir bedragen om han nu inte redan blir det. Desperat att försöka rädda allt om man nu inte kan ändra på sina känslor.
UNDEAD:

Mm, jag förstår, jag skulle ha känt samma sak. Men så träffar hon honom fortfarande. Jag förstår inte.


Uppenbarligen så skiter hon fullständigt i vad du tycker i den här frågan. Hade hon brytt sig så hade hon inte umgåtts med sitt ex.

Svårt att veta vad som är rätt och fel att göra. Eftersom hon är en kvinna så går hon inte att lita på, man vet aldrig hur dom reagerar.