Forumet - Okej att sluta med sådant man älskar pga skönhets ideal?

Okej att sluta med sådant man älskar pga skönhets ideal?

289 0 50
okej min fråga är nu
om ni svarar helt ärligt skulle ni kunna sluta med saker som ni älskar ex. godis läsk kakor och andra saker för att ni känner att det får er att få finnar gå upp i vikt osv?

tycker ni det är okej att sluta med saker man älskar pga sina egna förväntningar och förhoppningar på hur man vill se ut?

Spana också in:

soimpolite:

men även om man äter för hälsans skull så kan man ju njuta av den. finns ju massor jättegod och nyttig mat!


Nä, då finns risken att man blir sugen på nått onyttigt. Säkrast att va lite på gränsen till Äs sådär hela tiden.

Har en kompis som alltid tuggar maten och sen spottar ut den för han vill ha godis å sånt men vill inte bli tjock...
Jag slutar absolut inte med att äta grejer bara för att det är nya ideal! Helt idiotiskt.. Så länge man känner att man är nyttig så är det okej att ändå ta lite choklad då och då.
De nya idealen är helt patetiska och förstör bara för oss människor. Det räcker med att nästan ALLA någon gång i livet hamnar i deprission.. [chocked]
elinfranzen:

skulle ni kunna sluta med saker som ni älskar ex. godis läsk kakor och andra saker för att ni känner att det får er att få finnar gå upp i vikt osv?


Ja [confused]

elinfranzen:

tycker ni det är okej att sluta med saker man älskar pga sina egna förväntningar och förhoppningar på hur man vill se ut?


Ja [confused]

Det handlar väl vad man värdesätter mest [zzz]
Zwift:

Ja jag har redan slutat med det. Ser inte mat som ett glädjeämne alls längre, mat ska inte vara gott det ska hjälpa en att bli snyggare.

Fast har aldrig "älskat" godis iofs. [rolleyes]


Jag känner ungefär samma sak fast med långt ifrån allt...
jag slutade med godis och läsk för ca två år sedan först va det mest för att jag tyckte det va onödigt och jag fick pengar första året, men nu är jag rädd för hur min kropp ska reagera på det så jag har inte ätit godis på ett år till för det...

men jag njuter dock av mat men inte av ex vanlig pasta utan om det är mat ska det vara fullkorn och är jag sötsugen blir det oftast en frukt (okej ibland blir det kakor och glass...)

Men jag har visserligen aldrig heller varit en sådan som älskar godis och kan gå runt och äta godis jämt...