Forumet - Okej.. här har jag rätt people

Okej.. här har jag rätt people

124 0 9
Respekterar andra religioner men alltså den dummaste religionen är ; (hinduism) för att, dem tror på kvinnor & män tex. en kvinna har ; 5 ögon.. 4 armar, en märke i handen, en gittarr.. 100 människohuvuden halsband, asså skiit dum.. & buddishm, & gandi, själva dem e dumma.. dem tror totalt på figurer faan, men the light is ; ISLAM! ALLAH IS THE BEUTIFLY, LÄNGE LEVE ISLAM... Stolt över mig sj att e muslim, & er andra muslimer..

Att va muslim är för mig ::

RESPEKT
KÄRLEK
MÄNSKLIGHET

Spana också in:

satanist:

Du är ful.


Jag ee en stolt muslim men bråka inte muslimer och krister och judar ... låt ingen ta bort islam ifrån dej, är du en riktig muslim så har du islam i hjärtat. Du kan nt bara säga jag e muslim men jag går på fest äter gris jag supar jag visar mina boopies. Utan, om du e muslim lyssna på quoranen och följ ditt hjärta. Det är det ända sättet att få rätt svar. Du och din tro klår allt. Men det e bara du som vet det. Låt ingen sänka dej. Du är en muslim, och du är mycket bra<3 (jag tror allafall du är det)

Du vet min mamma har en sån burk shal som täcker kroppen och huvudet och ansiktet och sen kommer några svenskar och frågar skämms du inte eller hur kan du gå så? men min mamma bryr sig inte HOn bara går och säger det är varmare i helvetet [bigsmile]