Forumet - Olika behov?

Olika behov?

898 0 15
Jag och min kille har varit tillsammans nu över ett år, men vi har betydligt mindre sex. Statistiken säger att par oftast har mindre sex ifall de är tillsammans längre?

Nu är det i alla fall så att min pojkvän har stor sexuell aptit, medan min aptit inte alls är lika stor längre. Han kan vilja mysa och vara uppe i mig mycket, samt tycka att vi inte får lika mycket kvalitetstid med varandra, fastän jag kanske är med honom i samma rum och sover där i två dagar.. Då ligger vi dock inte och gosar, utan vi gör saker på annat håll i varandras närhet.

Min pojkvän är väldigt kåt i mig, för det antar jag att man blir ifall man har stor sexuell aptit på livet och har sin käresta nära.. Fast det förstör då våran relation när han vill och jag inte vill, fast han känner att det är som en del av honom egentligen..

Jag vill som hjälpa honom att lätta på trycket också, men samtidigt känner jag att jag inte orkar psykist. Ibland händer det att jag bara säger nej till gos, bara för att jag inte vill att han ska bli frustrerad..

Ibland blir det att mys blir jobbigt, för att han kommer bli frustrerad och sedan kommer det påverka hans humör under dagen eller kvällen.. För honom känns det inte heller så bra att dra en runk - bara sådär - för att få det överstökat, när även sex är något djupare i sig.. För honom...

Hur skall jag kunna öka min sexuella aptit, samtidigt som han skall kunna minska sin? Det är betydligt mindre sex nu än tidigare... Om han fick som han ville skulle vi säkert ha sex 3ggr/dag, men nu är det knappt 2ggr/vecka.

...Ja, hur skall en problematisk situation bli lite enklare..
Nice video. Skall komma ihåg.

Dock hur skall han försöka förleda sin "passion" för mig till något annat, när han känner att vi är "en" även på ett annat plan när vi har sex. Han känner sig närmare mig, vilket jag förstår.

Ifall vi bara ligger i sängen och pratar kan han tycka att jag är nära honom, men samtidigt tror jag att han saknar den där extra nära känslan..

Sedan om jag sover över och han vaknar upp med morgonstånd, vart skall han då förleda den energin när han helst då vill doppa? :P Ska han då försöka suga tillbaka den energin som från början varit omedveten för att omleda den till något annat? ..och då åter igen: Hur?

Det blir en massa övning då för honom på det planet, samt en massa om och men..

Spana också in:

stereo total:

Ingen annan relationsform än monogami eller?


Jag tror att vi båda skulle bli för svartsjuka, sedan antagligen skulle jag själv nog också känna en viss avundsjuka ifall han ger någon annan tjej mer uppmärksamhet än vad jag kan tycka rimligt. Typ att jag vill ha uppmärksamheten, men får den inte riktigt. ^^;
Ezis:

tror att vi båda skulle bli för svartsjuka, sedan antagligen skulle jag själv nog också känna en viss avundsjuka ifall han ger någon annan tjej mer uppmärksamhet än vad jag kan tycka rimligt. Typ att jag vill ha uppmärksamheten, men får den inte riktigt. ^^;


Okej, jag förstår precis. Annars hade problemet kunnat lösas ganska enkelt.
Ezis:

Han kan vilja mysa och vara uppe i mig mycket


Ezis:

när han vill och jag inte vill


Ezis:

fast han känner att det är som en del av honom egentligen..


Ezis:

hjälpa honom att lätta på trycket också


Ezis:

samtidigt känner jag att jag inte orkar psykist.


Ezis:

sedan kommer det påverka hans humör under dagen eller kvällen..


Ezis:

För honom känns det inte heller så bra att dra en runk


Ezis:

när även sex är något djupare i sig.. För honom...


Ezis:

Hur skall jag kunna öka min sexuella aptit


Kretsar ert förhållande enbart kring honom? Ni är ju faktiskt två. Han får väl bara deal with att du inte är lika sugen. Sex ska inte vara en börda.

Ezis:

Sedan om jag sover över och han vaknar upp med morgonstånd, vart skall han då förleda den energin när han helst då vill doppa? :P Ska han då försöka suga tillbaka den energin som från början varit omedveten för att omleda den till något annat? ..och då åter igen: Hur?


Whut, energi? [confused] Han får väl bara dra en runk om du inte är sugen, eller alternativt tänka på gamla kärringar. Då går nog morronbången ner ska du se [cheers]
kebu12:

Testa att bli lite fulare och osexigare så han ej blir så kåt på dej. eller så kan han testa bli lite snyggare och manligare så du blir mer pilsk på honom


Även om jag har svart smink smetat över halva ansiktet tror jag inte det hjälper.. Eller kanske är äckligt förkyld.. Han verkar som se djupare än så.

isola:

Vill du inte ha sex så vill du inte. Du har inte något att känna dig "skyldig" över.


Nope, men ibland känns det som att man själv kanske bara vill känna på akten, men inte fullföra den..

Han har som sin topp i en akt, medan jag inte har någon topp. Jag vet som vad hans "sporre" är, medan jag själv inte verkar ha någon.
Ezis:

Statistiken säger att par oftast har mindre sex ifall de är tillsammans längre?


Jo ''kärleken varar ju ett år'' kanske du hört talas om. Förälskelsen är över och ni har mer hamnat i ett ''bekvämlighetsstadie'' där ni är vana och trivs med varandra.

Ezis:

Hur skall jag kunna öka min sexuella aptit


Du kanske ska ta reda på vad som minskat din sexuella lust först?

Är du mer stressad, mycket att göra?
Finner du honom mindre attraktiv?
Börjar du tappa känslorna för honom?
Tycker du inte att det är lika kul som innan?
Är det inte skönt längre?

Frågor som dessa kanske du bör kolla upp.
Annars finns det väl små sätt ni kan göra det bättre.
Hotta upp sexet med leksaker eller ''skådespel''?
Testa nya platser?
Testa utomhussex?

Ezis:

samtidigt som han skall kunna minska sin?


Det är väldigt svårt skulle jag nog säga. Det kommer förmodligen minska med tiden. Jag vet hur det är själv. Kunde inte hålla mina händer borta från min tjej på alla de 3 åren vi var ihop.

Saken är ju den att man mår sjukt bra av sex. Det lindrar mot stress och huvudvärk och släpper ut mängder av endorfiner i kroppen och är som en stor dos av världens bästa drog. Inga biverkningar varken fysiska, sociala eller ekonomiska.

För honom finns det egentligen ingen anledning till att inte ha sex. Man mår helt enkelt för bra.

Ezis:

nu är det knappt 2ggr/vecka.


Jag var snäll och lät min pojkvän läsa denna tråd och kommenterade att det var cirkus 1gång/månad. Nog för att jag inte känner att det är så ofta. Plus att han gillar att överdriva.

Vi har nu pratat mycket om det, men det känns som att det kommer ta väldigt lång tid innan detta "problemet" blir mildare. Han försöker att inte visa mig att han "plågas" av sin kåthet..

...En annan sak som jag tänkt på i våran relation.. Är ifall vi skulle dela på oss, ungefär som ett öppet förhållande.. Fast vi inte är tillsammans, utan bara kompisar... Det skulle kunna förstöra relationen, fast samtidigt undrar man vad det skulle tillföra till relationen.. Ingen press kanske..