Forumet - Olika faser i livet

Olika faser i livet

9824 3 71

Det här tycker jag är intressant! Vad har ni haft för olika faser under uppväxten? Typ fjortisfas, emo, droger, perioder när ni gjort konstiga saker, roliga intressen, kanske en fas där ni fått adrenalinkickar på olika vis. Allt från stil till intressen. Berätta och visa bilder om ni vill!


Senast ändrad 12 Apr 2014, 15:51 av Fingerprints

Jag hade en väldigt kort fjortisfas när jag hamnade i en ytligare umgängeskrets i högstadiet, tröttnade ganska fort och blev blev emo/rockig istället för att sedan trivas i någon indie-stil. Jag var rätt försiktig i högstadiet, framför folk men ville testa gränserna ganska mycket. Var arg på mina föräldrar och rökte därför cigaretter demonstrativt för att typ bevisa för mig själv att jag bestämde.  Väldigt ologiskt men jag gjorde många sådana liknande saker, jag var väldigt mån om att hitta på saker som fick mig att känna mig fri då min pappa var fruktansvärt kontrollerande. 

Spana också in:

Jag hade en rejäl fjortisperiod när jag var 12-13 år. Blink Där ingick ett stort, blont fluffigt hår, fjortiskärleken som också var fjortis. Hans hår var dränkt i dax wax, det minns jag. 

Ärligt så kan jag sakna den fasen i livet på vissa sätt, just att man hela tiden hade saker att göra, man sminkade sig och såg ut hur man ville utan att någon brydde sig, haha Rullar ögonen

Var emo som fan i tonåren. Men jag hatade mig själv ganska hårt pga. Dåligt självförtroende och kände mig utanför. Sen mot gymnasiet började jag röra mig mot indie hållet. Jag har aldrig varit en fest kille eftersom jag hade social fobi. Så jag satt oftast hemma och spelade min tid iväg. Spenderade runt 10h om dagen på world of warcraft. Sen bestämde mig och en polare att sluta och börja träna. Fick från 90 kg till 76 på 6 månader. Sen var jag alltid indie men sen blev jag hipster enligt alla. Sen tog jag studenten, blev sambo, skaffade hund, pluggade till lärare. 

Sen opererade jag käken, det är väl då jag äntligen blev mig själv. Synd att man fick vänta 20 år på att må bra, och få vara "normal". Sen gjorde vi slut, jag flyttade hem. 

Nu är träning, studier, och självförverkligande mitt liv. Så det är min nuvarande fas. Det har varit rätt så galet än så länge. 

Var hyfsat lugn i högstadiet men i gymnasiet festade jag nog varje helg. jag och min roomie möttes i gymnasiet och introducerade det grabbgäng vi började hänga med för rökning och alkohol så vi hittade alltid på grejer. Dessutom träffade en av grabbarna en tjej vars mamma som aldrig var hemma, vilka fester vi hade där. Fyfan! Vi var ett väldigt fint gäng och har några utav mina bästa minnen från den tiden. Efter att tag kom drogerna in i bilden, jag var med ett tag men tröttnade på jakten efter berusning och råkade hjärtekrossa och hjärtekrossas, började då hänga med ett annat gäng med äldre killar och några tjejer som jag fortfarande umgås med idag. Vi hade också väldigt kul och en obestämd regel om att ses varje helg. Har alltid varit en person som umgås med en grupp med människor och typ bara med dem, tills man glider isär eller tröttnar. 

första fasen va väl elvisfasen. gjorde elvislugg å hade elvisbälten när jag va 10-12. 

sen gick jag över till 50-tal. lite pinupstilen fast utan snuskigheter. 12-14. 

sen kom hårdrockaren. kallade mig dock "metalhead". kommer ihåg när jag diskuterade med mormor vid köksbordet å förklarade för henne att jag var ett metallhuvud och jag kommer ha svarta kläder hela livet även när jag gifter mig. hon va fin å förstående. gullig var hon.
bild på hårdrockaren Paseo:

72507_452429024002_5514129_n.jpg


sen blev jag ganska så extremt goth. kallade mig nog inte för det dock.

29689_404598074002_7581412_n_0.jpg

188967_10150131377399003_6590054_n.jpg

63312_435972728235_616208235_4893822_458

DSC02090----.jpg


hade ju faser i mellanstadiet när man gled runt på stan, jävlades med folk,  krossade fönster etc! Men ja har alltid varit självsäker när det kommer till det planet "jag är bäst på det här bla bla bla " men när det kommer till det sociala samspelet, där har ja alltid brist  

hahah åååh, minns en grej nu, var värsta kåt i usa i en fas, hade massa tröjor och mobilskal osv, på ett skolfoto har jag  t-shirt med amerikanska flaggan och typ en frisyr som påminner om frihetsgudinnan. RodnarRodnar 

ville nog bara fly dit tror jag, till landet där allt hände, där det inte fanns några problem alls......... :$
måste hitta och fota fotot         

var en tjock pluggis som hade några få vänner under mellanstadiet. hade mest på mig "killkläder" från jc då jag bara ville ha lössittande kläder (och dessutom enbart lyssnade på eminem) under högstadiet lade jag rätt mycket tid på att träna karate, men utmärkte mig fortfarande med väldigt bra betyg (även om jag inte pluggade så hemskans mycket). hade väldigt få nära vänner, men en del bekanta. gick ner massor i vikt under slutet av mellanstadiet, så var rätt smal under högstadiet, men levde psykiskt kvar i min "jag är tjock och ful"-period. var aldrig fjortis men konsumerade pinsamt mycket kläder från bikbok. köpte mina första par märkesjeans och vägrade använda jeans utan märke efter det typ, pga kände mig cool. köpte ett par som jag hade _jämt_ dessa tvättades under helgen. till slut sprack de, men använde dem ändå och försökte hela tiden sy ihop dem på mammas symaskin.

gymnasiet flyttade jag hemifrån typ 40 mil. blev mer märkessnobb, använde bara märkesjeans från typ lee som jag köpte på rea. hade mycket tröjor från typ skate/surfmärken. gillade exempelvis nikita mycket, och köpte alla mina kläder på junkyard. gick upp typ 10-15 kg på gymnasiet när jag började träna 7-8 pass/vecka och min tränare hela tiden klagade på att jag åt för lite

slutet av gymnasiet var jag deprimerad och gjorde inte så mycket, det mynnade ut i att jag söp som ett svin första perioden av mina högskolestudier. klädesmässigt såg jag typ likadan ut. jeans och märkest-shirt+luvtröjor 

nästa period är väl den jag är i nu. handlar mycket på hm och monki (när det är rea). har mycket färgglada strumpbyxor. använder kjolar, och shorts. kör fortfarande på märkesjeans, men har bara ett par då övriga är för små eller gått sönder. gillar att ha hög midja på mina shorts, till skillnad från tidigare i mitt liv. sminkar mig ej längre, men målar istället naglarna i kulörta färger. 

typ så.

Största förändringen var förmodligen i högstadiet då jag bytte umgängeskrets helt. Började intressera mig för datorer och spel, och det har typ format mig sedan dess.

Har dock inte haft några extrema perioder då det kommer till utseende eller personlighet. Hade rolig frisyr i gymnasiet men utöver det har jag nog varit ganska ordinär.