Forumet - Olika skönhetsingrepp olika mkt accepterade

Olika skönhetsingrepp olika mkt accepterade

398 1 11
Är det egentligen större skillnad mellan tandställning, näsoperation & läppförstoring (även då man fyller ut temporärt)

Allt handlar ju om att förändra utseendet. De sneda tänderna är lika ärftliga som en näsa eller (ett par) läppar.

Det enda jag kan tänka mig som skiljer dessa skönhetsingrepp åt - som gjort vissa av dem så kontroversiella & näsa gjort dem lite/relativt tabubelagda - är att riskerna med t.ex. näsoperation är fler & grövre än t.ex. tandställning. Men iom bättre plastikkirurgi minskar riskerna kanske.

vad tänker ni om det här? tänker ni som jag gör? Varför är det mer accepterat att ha raka tänder än en rak/liten näsa? Är det för att näsan syns mer, för att riskerna är fler.. kombination?


Tillägg: Vet att vissa lider av sina tänder & behöver tandställning & att detsamma kan gälla läppar (kanske?) eller näsan (svårt att andas). Men många som har tandställning (eller bleker tänderna) för det av estetiska skäl som ett skönhetsingrepp.

Spana också in:


amsi:
ja, och då gör man inte näsan mindre och rakare utan opererar bort delar som stör andningen 
sant iofs men om vi jämför med de som har tandställning eller fixar tänderna så är det mer accepterat än att operera näsan eller fylla läpparna

vad jag vet om de som fixat näsa pga. andningsproblem & snarkningar så har de passat på att fixa en del annat med näsan också (kostar ungefär lika mkt).