Forumet - Olof Palme mördad!!!!!

Olof Palme mördad!!!!!

159 0 16
Sveriges statsminister Olof Palme är död. Han sköts sent igårkväll i hörnet av Sveavägen/Tunnelgatan på väg hem efter att ha varit på bio med sin hustru Lisbeth. Mördaren är ännu på fri fot.

Fyfan så hemskt, fattar inte att något sånt här kan hända i Sverige [cry][cry][cry][cry][cry]

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Mina första misstankar riktar sig mot kurder


Leif GW persson nämnde det omtalade "kurdspåret"(kortfattat) i ett inslag nyligen som var producerat av Sveriges television. Som även sändes i ett program som heter "Sommarmord". Jag har ingen anledning att misstro honom. [cute]

Jag anser även att Olof Palme fått någon slags "helgonstämpel" efter sin tragiska bortgång. Trots att jag inte gläds åt hans död måste man samtidigt få komma med kritik.
Det är lite konstigt hur glorifierad Palme blivit bland den parlamentariska vänstern som verkar se honom som nån slags vänsterradikal. Palme tillhörde ju snarare högerfalangen inom socialdemokratin och var inte alls särskilt hyllad i den dåtida vänstern, även om han såklart efter 90-talet privatiserings-, nedskärnings- och försämringspsykos framstår som värsta kommunisten. Men på Palmes tid var det ju mycket tydlig vänsterhegemoni i samhället och t.o.m. dåtidens Folkpartiet får ju dagens Vänsterpartiet att framstå som nyliberaler.
x_marty:

Leif GW persson nämnde det omtalade "kurdspåret"(kortfattat) i ett inslag nyligen som var producerat av Sveriges television. Som även sändes i ett program som heter "Sommarmord". Jag har ingen anledning att misstro honom.


Om du hade tänkt till lite så låtsades jag vara en person från den dagen....