Forumet - Olycklig?

Olycklig?

201 0 5
När det enda man tänker på är hur man ska se ut, vara och göra. När den lilla klumpen i magen plötsligt blir stor. När man letar efter vänner som är lik en själv. När man kallar sig själv värdelös och obetydlig. När skolan tynger ner en så man knappt kan stå på benen. När man inte alls kan sova på kvällen utan ligger och funderar. När man inte vet vem man ska prata med. När man vet att man kan men det absolut inte går att bevisa.

Vad gör man då?

Är det någon mer än jag som känner igen sig?
att prata med någon hjälper (men bara för stunden). Tro mig, jag har provat. Ibland känns det som om jag bara vill sjunka under jorden och aldrig komma upp igen. Och ibland är jag den mest lyckligaste tjejen på jorden. Oftast är det skönt att bara prata med någon såhär. Som svarar på inlägg på hemsidor. Anonymt.
Tack för svaren!

Spana också in:

Ibland kan jag känna så, men jag försöker att tänka positivt . Det kan vara svårt om man inte har någon motivation men det brukar hjälpa att prata med andra som har/har haft det likadant. Du skriver att det bara hjälper för stunden, men om du har någon att prata med varje gång du mår dåligt så kan du nog till slut må bra på egen hand.