Forumet - Olympiska spelen i Rio 2016

Olympiska spelen i Rio 2016

5780 0 139

Spana också in:


pommes045: Fast kvinnor blir ju också påverkade och det påverkar väldigt många unga människor som inte e nöjda med sina kroppar
Det låter ju jättebra. Då kanske de blir motiverade till att träna och bli mer vältränade och hälsosamma precis som OS-idrottarna.

pommes045:
Fast det e sjukt jävla ologiskt
Att vilja ha uppmärksamhet och visa upp sina spektakulära kroppar man tränat upp tycker jag låter som det mest logiska i det här fallet.

pommes045:
Det har jag sagt för att det sexualiserar människor då mycket och skapar sjuka samhälle ideal om hur man borde se ut
Att skapa "sjuka samhälles idea"l behöver inte vara korkat. Det leder till mer konsumtion av tjänster/produkter( smink, bröstlyft mm) vilket leder till mer skatt via momsen.
Momsen kan sen användas till användbara samhällsprojekt.
Det skapar också jobb.

pommes045:
Det har jag sagt för att det sexualiserar människor då mycket och skapar sjuka samhälle ideal om hur man borde se ut
Det går inte att komma ifrån detta så länge människor har en stark sexualitet... Det är väl bättre att de "misslyckade" männen konsumerar erotik som playboy-tidningar än att de stalkar, smygfilmar och våldför sig på tjejer etc??

självfallet kommer det alltid att existera sexuellt våld oavsett, men sedan pornografi och lättare erotik slog igenom vågar jag hoppa upp och sätta mig på att sexuellt våld har minskat. vi har inga allmänna våldtäktsnormer längre som vikingarna hade som exempel... 

pommes045: det skapar ledsna människor som inte e nöjd med sig själva
Det går inte att lägga hela skulden på utomstående, tänkbart bidragande orsaker som påverkar människor.. Det är ungefär som att skylla kvinnor för att män är ensamma, för att de har för stora krav eller dylikt. :s Människor måste lära sig att ta hand om sina egna problem, med hjälp av kompetenta människor i tjänst, om så krävs.