Forumet - om alla människor på hela jorden försvann, förutom um

om alla människor på hela jorden försvann, förutom um

3403 1 170

...skulle vi kunna återbygga civilisationen? har vi de grundläggande kunskaper som krävs för överlevnad representerade, har vi nog stor genetisk spridning, finns det några andra hinder?

spekulera på. alla hyfsat aktiva, nuvarande och tidigare umare ses i tanto strax efter apokalypsen. vi är de enda kvar. vad händer?

Spana också in:


aristoteles: Det kommer tveklöst att skapas mindre grupperingar, vissa grupper kommer nog klara sig bättre än andra har jag en känsla av. Men det beror nog också på vad det var för typ av apokalyps, vad som finns kvar och inte.
typ fågelinfluensan, men umare har utvecklat immunitet pga omfattande exponering för hönsighet. så alla dör. men inga andra större katastrofer (då låtsas vi som att det inte blir några större haverier av kraftverk eller dylikt med påföljande atomvinter, alla bara försvinner och allt hamnar i standby).

Fasiken:
=Dett helt nytt problemfritt forum hinner du utveckla oxo RodnarHjärta

o typ en interaktiv(rätt ord??) karta över våran lilla um-bysom man kan klicka runt på o se vilka som bor var, vart de e fest .. vart sopgubben e någonstans :$ inte fr att de behövs men ballt att ha!

Japp, det kommer finnas en android app som heter Das App. Det kommer vara den enda i hela google play.


Leijonsparf: typ fågelinfluensan, men umare har utvecklat immunitet pga omfattande exponering för hönsighet. så alla dör.
Realistiskt sett så tror jag att man skulle kunna klara sig rätt bra så länge man kommer över antibiotika/kortison/febernedsättande. Men tror ändå att folk skulle splitta upp, det är en för stor grupp för att spontant kunna hålla ihop.

Min främsta talang är väl att jag i princip kan koka soppa på en spik. Förutsatt att jorden inte är sönderbombad och vi har tillgångar i naturen kan jag hitta ätliga grejer rätt bra. Jag har memorerat stjärnkonstellationer och växtnamn på latin, var det nu ska komma in handy vet jag inte. Eeeh, jag har barnföderskehöfter också. Och jag kan citera i stort sett hela Harry Potter-serien utantill, för dem som kräver lite lättsam underhållning.