Forumet - Om att inte ha en bästis

Om att inte ha en bästis

2109 0 24

De flesta tjejer brukar hålla ihop två och två. De två bästisarna pratar om allt, delar alla hemlisar och en massa annat. Märkligt nog klarar tjejer inte av att vara tre eftersom det alltid slutar med att en av dem blir utanför, men kan ni tjejer förstå hur det känns för den som är ensam och utanför och aldrig någonsin har fått uppleva hur det är att ha en riktig bästis?

Spana också in:

Har haft bästisar. Två av dom hade ihop det med mitt ex under förhållandet och en annan strulade runt lite med honom efter. En annan som blev min allra bästa vän dissade mig när hn fann "bättre och mer populära" vänner. Den allra senaste vännen jag haft svek mig, hånade mig och tyckte att det var viktigare att jag kunde hjälpa hn med dens problem istället för att ta itu med den depression jag då hade. När jag väl var som mest nere i skiten och inte ens kom ur sängen högg hn mig i ryggen. Försöker tänka att det inte är jag som är en dålig människa, men samtidigt kan jag ju inte tro att alla dessa vänner varit värdelösa.

Har en bästis som jag har varit vän med i 21 år av mitt 21 åriga liv. Han har samma namn som jag, o det finns få människor jag älskar mer. Ogillar han ibland för vad han gör, men kommer alltid hjälpa han för han är min vän. 

Det kan alltid kännas lite jobbigt när man är 3. Men bara för att

 Dem klickar bra så gillar dem väl dig för det? Acceptera att du kanske inte funkar lika bra med dem. Men var med dem så länge dem är trevliga. O var glad över att dem är dina vänner.

Tjohej: "Bästisar"? Var glad åt dom polare du har, och nöj dig med det.
men va? en bästis är inte i närheten av samma sak som en polare, och jag ser inte hur de skulle gå att substituera med varandra. varför skulle man i så fall nöja sig med att inte försöka eftersträva en närmare vänskap med någon man gillar?

svnfpudkA: men va? en bästis är inte i närheten av samma sak som en polare, och jag ser inte hur de skulle gå att substituera med varandra. varför skulle man i så fall nöja sig med att inte försöka eftersträva en närmare vänskap med någon man gillar?
Okej, då säger vi så här; Att det är upp till var och en. Anser man sig ha det behovet, får man väll se till att skaffa sig en sådan :P

FruLiten: Har haft bästisar. Två av dom hade ihop det med mitt ex under förhållandet och en annan strulade runt lite med honom efter. En annan som blev min allra bästa vän dissade mig när hn fann "bättre och mer populära" vänner. Den allra senaste vännen jag haft svek mig, hånade mig och tyckte att det var viktigare att jag kunde hjälpa hn med dens problem istället för att ta itu med den depression jag då hade. När jag väl var som mest nere i skiten och inte ens kom ur sängen högg hn mig i ryggen. Försöker tänka att det inte är jag som är en dålig människa, men samtidigt kan jag ju inte tro att alla dessa vänner varit värdelösa.
fan Ledsen

gillar inte termen bästisar. men jag har 2 väldigt nära tjejkompisar som jag litar på till 100%. vi hänger ihop 3 o 3 typ alltid. bråkar aldrig på det sätt som jag tror du tänker dig, vi kanske blir osams ibland pga olika anledningar men eftersom vi är vuxna alla 3 pratar vi ut om det och löser det direkt. nononono drama.


Fkpaw: Har en bästis som jag har varit vän med i 21 år av mitt 21 åriga liv. Han har samma namn som jag, o det finns få människor jag älskar mer. Ogillar han ibland för vad han gör, men kommer alltid hjälpa han för han är min vän.
vad roligt! 

Jag har en "bästis" som jag har varit vän med i 13 av 18 år. Men ibland känns det som att vi bara kallar varandra bästa vänner mest för att man "ska" ha någon typ... Tror jag är mer inne på har några nära vänner spåret, självklart är hen inkl i mina nära vänner, vi har ju känt varandra så länge liksom, få som vet såpass mkt om mig som denne och som jag kan prata med om det allra mesta (dock inte allt, har nog bara en vän som jag verkligen kan tala om allt med)