Forumet - Om att inte ha en bästis

Om att inte ha en bästis

1772 0 24

shatter:
vad roligt! 

Jag har en "bästis" som jag har varit vän med i 13 av 18 år. Men ibland känns det som att vi bara kallar varandra bästa vänner mest för att man "ska" ha någon typ... Tror jag är mer inne på har några nära vänner spåret, självklart är hen inkl i mina nära vänner, vi har ju känt varandra så länge liksom, få som vet såpass mkt om mig som denne och som jag kan prata med om det allra mesta (dock inte allt, har nog bara en vän som jag verkligen kan tala om allt med) 

Vad gött, några nära vänner e bättre än 1 miljard ytliga. Bästa vän e ju ett jävligt töntigt eg. Typ klart man kanske har nån man känner att man verkligen klickar med. Men man uppskattar ju olika människor på olika sätt. :))

Spana också in:

jag har en bästa vän. Vi ses inte jätteofta längre, men det gör inget. När vi ses är det ändå alltid samma sak. Vi har olika umgängeskretsar så när vi ses är det oftast bara vi. Men vi kan hänga med både hennes och mina vänner ibland. 

J


Har även haft fler bästisar under åren, men faktiskt inte bara en åt gången. Under hela högstadiet var det jag och två till som hängde ihop mest. Då var de mina bästa vänner. Allra mest i skolan. På fritiden umgicks jag mest med hon jag nämnde innan, hon som är min bästa vän än idag. I gymnasiet var vi ett gäng av både killar och tjejer som umgicks.