Forumet - Om döden.

Om döden.

461 0 18
En kille på min skola dog igår. Han hade cancer, föll bara ihop helt oväntat (var på bättringsvägen trodde man). Jag kände honom inte, men vi dansade tillsammans en gång och man mötte honom i korridorerna.

Jag vet inte vad ni UM:are har för erfarenhet av sådant här, men jag är chockad av det som har hänt. Det är bara inte möjligt i min värld att en kille på 17 år (lika gammal som jag) bara dör. Livet är grymt.

Jag har hört av en vän att han var en mycket stark och fin människa. Jag vill hedra honom genom att starta denna tråd.

Vila i frid Robert.[love]

Spana också in:

ja livet är inte lätt

jag hade en kusin som dog i en icke så mysig sjukdom. minns inte vad den heter men de stängde ner allt hos honom. började med att han blev förlamad, sen blind, sen stum, sen döv osv tills allt la av och han dog. kände honom inte heller så bra men träffade honom ibland. han var en sportig kille som var duktig på all sport och efter han blev förlamad och inte kunde hålla på med sånt mer blev han ritkgit skicklig med datorer. jepp livet är svårt


och RIP till Robert
timeisrunningout:

En av mina finaste internetkompisar och en ganska välkänd UM:are dessutom, dog för ungefär ett år sen efter komplikationer med körtelfeber. Hon blev bara 18.


Tror jag missade det helt.
Illa att dö av körtelfeber, trodde inte man gjorde det nuförtiden. Å andra sidan är det ju en virusinfektion och så, men nä, jag trodde man överlevde sådant. Hemskt.[n]
Stackars Roberts familj.

Vet en pojke i fjortonårsåldern som var ute på rast i skolan med sina kompisar.
Han och en tjej jagade och skojade med varandra. Plötsligt föll pojken ihop och dog av en oupptäkt medfödd hjärtsjukdom.
Tjejen som lekte med honom mådde inte så bra sen.
Blivande_japan:

Illa att dö av körtelfeber, trodde inte man gjorde det nuförtiden.


Det var inte körtelfebern i sig, men hennes lever började krångla och hon fick en organtransplantation, sedan gick nåt snett och de behövde operera henne igen, och under operationen sprack hennes mjälte vilket ledde till multiorgansvikt.