Forumet - Om du använder string sexualiserar du dig med flit

Om du använder string sexualiserar du dig med flit

2997 0 40
Sant eller falskt?

En del hävdat att de använder string bara för att det är bekvämt. Samma personer brukar dock bestämt hävda att barn inte kan använda string av bekvämlighetsskäl - så uppebarligen var de inte så bekväma.

Andra tycker string passar bra då de tränar då de håller sig på plats mellan skinkorna. Samma personer brukar dock bestämt hävda att barn inte kan träna i string av den anledningen - så uppenbarligen var det inte så praktiskt.

Sedan är det ju så att i princip inga killar använder string. Trots det är kan jag klä mig både bekvämt och praktiskt då jag tränar. Mina kalsonger åker inte upp mellan skinkorna och det är väldigt bekvämt med vanliga kallingar.

Dessutom är det långt ifrån lika många tjejer som tycker string är sexigt på killar, som killar som tycker string är sexigt på tjejer. Man brukar ofta höra röster som säger att hotpants nu är sexigare, men det framstår inte som så mycket mer är PK-trovärdighet då nästan all porr som produceras, eller sexiga scener i filmer och spel involverar just string för att hela rumpan ska synas.

Även om ni tjejer inte visar stringen - känner ni er inte sexigare med rumpan bar under byxorna? Lite så där pirrigt "tänk om han visste"-känsla?

Spana också in:

1) Nej - beror på medvetandegrad samt syn på string och dess sexualisering i olika sammanhang. 2) Nej, inte nödvändigtvis. Man kan medvetet eller omedvetet ha en intention där man bär string utan att vilja bli sexualiserad av andra. 

Chibibbi:
Jag bryr mig inte om könet på vem det än är som skulle vilja ha det på sig - det är irrelevant i detta sammanhang. Mitt inlägg innan det föregående sådana gäller fortfarande som svar.
Det är inte alls irrelevant. Tjejer har rundare höfter och får finare former i string. På samma sätt är det ingen tillfällighet att många kvinnliga plagg är anpassade för att förstärka timglasfiguren som män saknar.

bertrimmarpåstjärt: Det är inte alls irrelevant. Tjejer har rundare höfter och får finare former i string. På samma sätt är det ingen tillfällighet att många kvinnliga plagg är anpassade för att förstärka timglasfiguren som män saknar.
Barn, oavsett kön, har inga höfter. Vad gällande barn spelar din parameter således inte in. Huruvida en man eller kvinna blir sexualiserad, har jag redan kommenterat. Att din uppfattning är att string ger finare form är en sak, men det är inget jag tänker utgå från och är inget som påverkar tidigare utlagda resonemang.

Pundarjävel:
Det är ju ni som får de att framstå som objekt med er kvinnosyn.
<3


Blir så irriterad på denna tråd. Som om någon annan någonsin har rätten att bestämma hur du ska bli behandlat/har för syfte med dina kläder. Äckel. Slår vad om att merparten i denna tråd tycker att lättklädda kvinnor får skylla sig själva vid våldtäkt också.