Forumet - Om du blev diktator över sverige, vad skulle du ändra på?

Om du blev diktator över sverige, vad skulle du ändra på?

3694 0 67

Spana också in:

Jag skulle börja med att bränna hbt personer, negrier, handikappade (förutom mig själv) har ja glömt något? Alla som säger emot mig eller försöker lämna Sverige skulle hängas offentligt! Jag gör vad jag vill när jag vill! 

Nej men för att vara seriös, det första jag skulle göra är att skaffa friinvandring! 50 % skatt med ökning ju mer du tjänar! 

Muta Norges konung att sälja deras land till oss. Efter det så får vi ännu mer profit och kan göra detta om och om igen för att köpa hela Europa. Sedan är det bara att köpa resten av världen. Skaffa ett DNA prov ifrån Jesus. Återuppliva en kopia utav honom, skriva ett testamente till han och ta självmord. (Eller bara skänka det i julklapp). Sedan så har vi en värld som hanteras korrekt.

Skulle även utse UM till regering.

I princip stoppa invandringen, lägga pengar på bistånd till flyktingar, satsa på skola, sjukvård och äldrevård, framförallt det senare, höja straffen rejält för de allvarligaste brotten, införa riktiga livstidsstraff och sänka skatterna rejält för låg och medelinkomsttagare. 

Niklasw 2014