Forumet - Om du fick åtkomst till någon annans användarkonto här, utan att den medlemmen fick reda på det...

Om du fick åtkomst till någon annans användarkonto här, utan att den medlemmen fick reda på det...

1990 0 25
Men bara en... 

Och du hade ej haft möjlighet att använda några andra funktioner än att bläddra genom människans PM..

Vem hade du valt? Och varför??

Eller hade du valt att avstå helt kanske? Varför?


Personligen hade jag valt att avstå trots nyfikenhet, det har med integriteten att göra, tror jag. Hade även fått dåligt samvete i efterhand :(

Spana också in:

Jaa... alltså jag brukade efter att ha brottats lite med mitt överjag läsa kompisars dagböcker när jag väntade på dem medan de åt middag när jag var liten, så skulle jag ställas inför superintressanta pm (om nu någon har pm som handlar om mig) så skulle jag kanske läsa. Kanske. Andrés kanske? Se vad folk klagar på liksom.

isola: Jaa... alltså jag brukade efter att ha brottats lite med mitt överjag läsa kompisars dagböcker när jag väntade på dem medan de åt middag när jag var liten, så skulle jag ställas inför superintressanta pm (om nu någon har pm som handlar om mig) så skulle jag kanske läsa. Kanske. Andrés kanske? Se vad folk klagar på liksom.
Det förtjänar dem som låter andra vänta på dem medan de äter. Vad är det för ett svinigt fenomen ni svenskar håller på med???

kakakaka:
Det förtjänar dem som låter andra vänta på dem medan de äter. Vad är det för ett svinigt fenomen ni svenskar håller på med???
eller hur! fattar inte hur man inte kan bjuda på mat när det är folk hemma. snåla jävlar. dock var det ju föräldrarnas fel men ändå. borde snokat i deras dagböcker också.