Forumet - om du fick en väldigt minor superkraft

om du fick en väldigt minor superkraft

4969 2 92

vad skulle du vilja ha då? jag funderar på:

att kunna skriva i låsta trådar.

att kunna se var nedkortade länkar leder utan att klicka på dem.

att påverka resultatet i hantverks- och matlagningsprogram i tv, typ få martin timell att spika sneda staket, eller tv-kockar att bränna såsen.

att kunna få folk att glömma bort ord med viljestyrka, i synnerhet i tv-sända debatter.

immunitet mot avtändning, utsättningssymtom och bakfylla.

förmågan att få grupper av människor att spontant delta i koreograferade sång- och dansnummer.

immunitet mot att dömas för förargelseväckande beteende.

osv.

har ni andra bra förslag? vad skulle ni välja?

Spana också in:


Leijonsparf: har du sett typ, heroes eller x-men eller vad som helst? telepati är typ en av de bästa superkrafter som finns. den är liksom utan tvekan på a-listan. väldigt minor krafter är typ, mer på d- eller e-listan. extremt nischade grejer utan någon enorm praktisk tillämpning.
X-Men är Hjärta Men ja! Det är fantastiskt. Även att kunna påverka folks tankar och få dem att göra saker (nu kanske jag låter ond men tänker i gott syfte) Håller med att den är med på a-listan!

patrick bateman:
X-Men är Hjärta Men ja! Det är fantastiskt. Även att kunna påverka folks tankar och få dem att göra saker (nu kanske jag låter ond men tänker i gott syfte) Håller med att den är med på a-listan!
dåså, bara att välja en som faktiskt är minor.

Fingerprints:
Ignorerade det då jag anser att få folk att glömma ord med viljestyrka inte heller är så minor.
det är extremt nischat, om det bara gäller specifika ord åt gången. definitivt inte a-listan. inte b heller, tycker jag, men kanske gränsfall om det funkar över vilket avstånd som helst. grejen är den att man verkligen är tvungen att vara kreativ för att verkligen kunna använda den för att uppnå något som tjänar ens egna intressen, och den påverkan man kan ha är väldigt begränsad.
men, jag menar, även jävligt minor superkrafter kan användas på jävligt farliga sätt. har du sett misfits? om så är fallet, laktokinesi.