Forumet - Om du gillar någon

Om du gillar någon

2210 0 39

på det där tänk-om-man-ändå-hade-en-kärleksrelation-med-den-där-personen-viset, är du mest aktiv eller passiv? Dvs tar du initiativ eller väntar du på att den andra ska göra det?

Spana också in:

Jag håller mig väl framme, men det är otroligt sällan jag stöter på folk jag känner något riktigt för. I egenskap av inte alltför ful brud så brukar det inte vara svårt att få folk att lägga märket till en heller, fast då tröttnar jag oftast ganska fort och känner mig instängd. Jag måste ev byta "typ" av män att intressera mig för pga halvt dysfunktionella sådana kanske inte är helt bra för mig eller ens behandlar mig som jag förtjänar att bli behandlad.
Jag är nog lite för skadad av att ha vuxit upp med föräldrar där en ständigt bestämde takten och den andra dansade efter, men samtidigt känner jag någonslags underlägsenhet förklätt till lite förakt för just män som levt ett bra och relativt bekymmersfritt liv.

mvh behöver nog ligga på freuds soffa

Om jag ser en tjej ute, som jag då fattar tycke för. Våra blickar möts. Jag tittar bort. Tittar ner i golvet.

En tjej, som är vrålsnygg, på tåget sätter sig bredvid mig trycker jag mig mot väggen och tittar ut genom fönstret.

En attraktiv tjej pratar med mig och det låser sig totalt. Jag får svettningar och tappar talförmågan. Ett hej går bra, men efter det går det åt skogen.


nöbby:

på det där tänk-om-man-ändå-hade-en-kärleksrelation-med-den-där-personen-viset, är du mest aktiv eller passiv? Dvs tar du initiativ eller väntar du på att den andra ska göra det?

Fast frågan är ju vad folk menar när dom säger exempelvis båda nu. Exempelvis, när tjejer säger båda, vad menar dom då med att vara aktiv? Är det bara önsketänkande? Menar dom att de visar att de är intresserade? ... Spännande.