Forumet - Om du haft....

Om du haft....

425 2 18
så mkt pengar att du varit oberoende av de.

Hur skulle ditt liv sett ut då?
Vad skulle du gjort om dagarna?
[bigsmile]

Jag hade själv haft en herrgård där jag bott, med massa fina hästar. Haft två stugor i Sverige, en i Stockholms skärgård till sommaren och en upp i Norrland någonstans till vintern. [smile]
Sen hade jag nog oxå haft ett hus på franska revieran. Sen vill jag på sätt å vis ändå vara lite Svensson så hade haft den Nyaste volvo modellen.
Sedan inne i mitt hus skulle jag haft en pool, och en större utanför. Även en biosalong. Sedan hade jag även gärna viljat driva en egen klädbutik.

Om dagarna hade jag nog hängt i stallet, och lagt 100% på min hobby och hästarna. Tävlat en del med [bigsmile]

Spana också in:

Skulle köpa en vansinnigt mysig lägenhet och inreda den precis som jag drömt om, men förutom det skulle inte så mycket förändras alls. Skulle fortfarande jobba och plugga men skulle åtminstone ha möjlighet att för en gångs skull vara kompisen som kan låna ut pengar och hjälpa till på det sättet istället för tvärtom.
Jag hade nog velat ägna mig åt att göra screentrycks tavlor hela dagarna [bigsmile]. Få vara lite kreativ och veta att om det blir fel har jag all tid i världen att göra om. Fast å andra sidan, kanske är tråkigt i längden att bara göra en grej. Eller att ha obegränsat med pengar. Om man redan har allt finns det ju inget kvar att önska sig. Pengar är bra men tror inte att de är en garanti till ett lyckligt liv.
Hade förmodligen byggt mig ett lyxigt hus någonstans, förmodligen här i stan pga nära till familj och så. Hade ägnat 50% av mina veckor åt att resa runt i världen och skänka stora summor åt fattiga, ha det allmänt trevligt, umgås med folk från alla delar av världen. Den andra hälften hade jag nog ägnat åt att chilla hemma, ordna feta fester, sitta på UM & spela spel, tror jag. [smile]

En vacker dag.. En vacker dag säger jag! [wink] Jag må inte vara särskilt kreativ då det gäller att komma på helt egna idéer, med detta sagt har jag möjlighet att sno någon annans simpla idé och göra något bättre utav den! Så som Bill Gates gjorde, fast inom ett simplare område. [smile]
S3ON:

Exakt! Jag anser att kreativitet är något man helt och hållet har kommit på själv, något unikt som ingen annan har kunnat tänka sig.. Något kreativt i mitt tycke skall ej heller likna någon annans tanke. [smile]


men du skrev ju att du inte är kreativ, hur ska du då kunna komma på sätt att vidareutveckla av någon annans idé?
isola:

hur ska du då kunna komma på sätt att vidareutveckla av någon annans idé?


Men jag anser ju inte att det är kreativitet. Kreativitet hade varit om jag från grund och botten oberoende av någon annans idé kom fram med det bästa du kan tänka dig.. Något helt sinnessjukt som får hela världen att chockera, något som alla har nytta av..
*Jobbat deltid för att ha något att göra på dagarna.
*flyttat utomlands, till solen och köpt mig en takvåning.
*Festat och knullat i massor.
*Rest runt i hela världen, allt från att bo i hydda i afrika, dansat med brasilianskor på festival nere i Rio, till att ligga i en hängmatta i thailand och se solnedgången.
*Gått runt på stan och delat ut pengar till alla som inte har det lika bra.