Forumet - Om du luktade svett?

Om du luktade svett?

464 0 57
Vissa människor luktar inte hallonbåtar, vissa luktar parfym medan vissa andra luktar svett. Svettdoft är ingen trevlig doft direkt och vissa luktar svett utan att veta om det. Hur skulle du regera om någon sa "Du luktar inte så gott, jag tänkte bara säga till så du vet om det." Skulle du bli ledsen eller vara tacksam?

Skulle du då vilja att någon sa till dig?

Spana också in:

Lindblom:

samma om jag skulle råka ha spenat mellan tänderna eller fågelbajs i ansiktet. SÄG TILL!


Sånt är ju kul, i alla fall om de går hela dagen utan att märka något. Sedan kommer de hem och märker det, och undrar varför ingen sa något.

En öppen gylf är ju kul när någon inte märker.
Issen:

Beror ju på om de är för att man typ glömt deodorant och man står på tuben och fläker ut armhålorna eller om man bara typ alltid gör de oavsett.Vissa luktar vad dom en gör... dom är de bara synd om.


Jo men om man vet att personen har dålig hygien. Jag luktar ofta svett på mitt jobb och chefen har sagt till att jag luktar konstigt. Absolut inge fel med det. Mitt kontor är verkligen ingen höjdare. Dålig ventilation. Dock har jag hög hygien, duschar varje dag, använder tvål och deo. Byter kläder o.s.v. varje dag.

Milsy:

Mja, förstod det. Alltså det där skrämmer mig lite, tänk om jag är en sån person? För som sagt, dom flesta vet ju inte om det.


Japp, kom på UM-träffen så ska jag berätta för dig[wink]